به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حسین معروفی، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: در مناطق سیل زده جنوب استان کرمان به نیروی کار نیاز نداریم چرا که این منطقه از نظر شیوع ویروس کرونا، در وضعیت سفید است و اگر کسی ناقل باشد به این منطقه بیاید، ممکن است مردم را دچار آسیب کند، لذا مردم فقط میتوانند کمکهای خود را به دست نیروهای مستقر برسانند و قطعاً طبق دستور و نیت خودشان خرج میشود.
او افزود: سپاه پاسداران، بسیج مستضعفین و نیروهای جهادی جبهه انقلاب با انسجام بهصورت قرارگاه خدماتدهی جبهه انقلاب اسلامی وارد عمل شده اند و در حوزههای امدادرسانی، درمانی، معیشتی و امورات مهندسی اقداماتی را انجام داده اند.
سردار معروفی تصریح کرد: خروج آب از منازل مردم، لایه روبی، ضدعفونی، توزیع بستههای غذایی، راه اندازی بیمارستان صحرایی و فعالیت ۱۹ دستگاه مهندسی از جمله اقداماتی بوده که تاکنون سپاه پاسداران استان در حوزههای مختلف انجام داده است.
او بیان داشت: روز گذشته ۷۰۰ نفر از خدمات بیمارستان صحرایی بهرهمند شدند.
سردار معروفی با اعلام اینکه رسیدگی به کارها در منطقه اولویت بندی شده است، گفت: اولویت اول ما ترمیم و تقویت سیل بندها بوده است چرا که براثر باران و سیل بعدی که در پیش است، اتفاق خاصی نیفتد همچنین به راهسازی و اصلاح جادهها نیز کمک کردیم تا عبور و مرور برای ارائه خدمات به ویژه برق رسانی به روستاها آسان شود.
او افزود: برای سرعت بخشیدن به امور مهندسی این مناطق ۵ دستگاه از مجموعه بنیاد تعاون بسیج استان اصفهان که شامل ۲ دستگاه بلدوزر، ۲ دستگاه لودر و یک دستگاه گریدر است، وارد منطقه میشود که با اولویت در اختیار مردم قرار میگیرد.
سردار معروفی تصریح کرد: اولویت بندی در حوزه مهندسی موارد عامل المنفعه است و تا آخرین لحظه در کنار مردم خواهیم ماند و دستگاهها، نیروها و امکانات خود را از منطقه خارج نمیکنیم.
فرمانده سپاه پاسداران استان کرمان بیان داشت: همهی امکانات و تجهیزاتی که از سپاههای سایر استانها برای ما فرستاده میشود در یک منطقه دپو، سپس ضدعفونی، بسته بندی و با ماشین سرپوشیده و کاملاً بهداشتی به منطقه فرستاده میشود.
او با بیان اینکه یکی از مواردی که در دستور کار ما قرار دارد، پایش منطقه است، گفت: پایش اول در شهر زهکلوت انجام میشود، به طوری که بررسیهای دقیق برای سنجش میزان حجم خسارت به کالاهای مردم به چه صورت بوده است و پایش دوم نیز سنجش میزان خسارت احشام و دام مردم است و پایش سوم کمک به سیستم اجرایی در بحث کشاورزی است.
سردار معروفی افزود: در بحث خسارات به احشام و دام ها، بررسیهای اولیه انجام شد و طبق صحبتهایی که با رئیس بنیاد امام خمینی رحمة الله علیه داشته ایم، قرار شد۲ درصد وام به این منطقه واگذار شود و دامها نیز به منظور بومی سازی و کمک به معیشت مردم از همین منطقه خریداری میشود.
او تصریح کرد: همچنین مقرر شد، در بحث کالاهای ضروری مردم با همکاری سپاه، مردم و مسئولان نیز اقداماتی هر چه سریعتر انجام دهیم و این مشکل را حل کنیم.
انتهای پیام/ب