به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با دنبال کردن این مطلب، میتوانید با کالباس، یک گل داوودی زیبا تهیه کرده و مهمان هایتان را شگفت زده کنید. فقط کافی است با دقت طبق تصاویر عمل کنید.
۱. هر ورقه کالباس را از وسط تا کنید و مانند شکل با فاصله روی هم قرار دهید. به تعداد ۱۸ ورقه تا شده تهیه کنید.
۲. به تصویر دقت کنید و مانند آن ورقههای کالباس تا شده را رول کنید. مراقب باشید که ورقهها روی هم قرار گرفته باشند.
۳. در این مرحله ته کالباسهای رول شده را با کش بسته و انتهای آن را با چاقو ببرید تا ته کالباسها صاف شده و به راحتی روی یک سطح صاف بایستد. این دسته از کالباس ها، شکوفه وسط گل را تشکیل میدهد.
۴. یک دسته ۱۲ تایی دیگر درست کنید، ولی این بار نیازی به برش نیست. اینها گلبرگهای گل داوودی میباشند.
۵. مانند شکل کالباسهای گلبرگ را روی هم خوابانده و پهن کنید. بعد دسته برش زده را وسط دسته دوم قرار دهید. به خوبی آنها را تزیین کنید.
میتوانید بنا بر تمایل خود تعداد گلبرگها را کم و زیاد کنید.
منبع: کدبانو
انتهای پیام/