حسین کمالی دبیرکل حزب اسلامی کار در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به چگونگی محقق شدن «جهش تولید» گفت: انتخاب شعار اقتصادی برای سال توسط مقام معظم رهبری بر اساس نیازهای کشور صورت می گیرد و اینکه ایشان رونق تولید یا جهش تولید را در دستور کار قرار می دهند، به خاطر تقویت و جلب توجه مسئولان بیش از پیش به نیازمندی های کشور است، بنابراین همه امکانات کشور می بایست در جهت جهش تولید متمرکز شود تا به نیازمندی های جامعه پاسخ داده شود.
او افزود: برای رسیدن به جهش تولید یک کاستی وجود دارد که در سالیان گذشته هم شاهد آن بودیم و متاسفانه به اندازه کافی به آن پرداخته نشده و آن هم این است که اقتصاد ما جنبه رقابتی ندارد و بر اساس مزیت های ملی و تخصص جامعه سازماندهی نشده است، به همین خاطر معطوف به سود نیست و نمی تواند به بالندگی برسد یا از سیستمی برخودار شود که مردم را به کار و تلاش بیشتر تشویق کند.
دبیرکل حزب اسلامی کار تصریح کرد: به نظر من در سال جاری ابتدا باید اصلاح ساختار اقتصاد کشور بر اساس رقابت در دستور کار دولت قرار بگیرد تا در اقتصاد ملی رقابت شکل بگیرد و دستگاه و نهادهایی که خارج از رقابت در صحنه حضور دارند به سیستم رقابتی تن دهند یا خود را کنار بکشند.
کمالی با اشاره به اقتصاد بین المللی ادامه داد: در مورد اقتصاد بین الملل باید تولیداتی را در دستور کار قرار دهیم تا بخشی که قرار است صادر شود، در یک شکل رقابتی با سایر کشور ها در صحنه بین الملل حضور پیدا کند.
دبیرکل حزب اسلامی کار اضافه کرد: در داخل کشور نوع تولیدات و خدمات ارائه ای می بایست به گونه ای باشد که بتواند در برابر واردات مقاومت کند، همچنین کیفیت قیمتی که در بخش های مختلف ارائه می شود هم باید به گونه ای باشد که مردم رغبت خود را به بهره برداری از منابع، خدمات و تولیدات خارجی از دست بدهند و به سمت و سوی بهره گیری از خدمات و تولیدات داخلی روی بیاورند.
او در پایان با اشاره به اینکه آیا شعارهای سنوات گذشته به هدف مورد نظر رسیده است، گفت: اگر به اهداف خود رسیده بودیم مجددا شعار اقتصادی داده نمی شد، اما در هر حال در جهت رسیدن به شعارهای اقتصادی اقدامتی انجام شده، ولی به نتیجه مطلوب نرسیده ایم و تلاش بیشتری لازم است.
بیشتر بخوانید:جهش تولید؛ راهکار نجات اقتصاد کشور است/ مقررات دست و پا گیر در بخش تولید حذف شود
انتهای پیام/
اول انقلاب یارای خوبی داشتیم و ولی دستمون خالی بود= پیروزی انقلاب
موقع جنگ یارای خوبی داشتیم و بازم دستمون خالی بود=پیروزی جنگ
"پنجاه درصد" هدف انقلاب رو با سختی و فشار اقتصادی و خون و جون دادن پیش رفتیم
"بیست و پنج درصد" ادامه هدف رو باپیشرفت علمی و نظامی پیش رفتیم
تا حالا ۷۵% راه رو با کلی زحمت و خون و چنگ و دندون و جلورفتیم
میمونه ۲۵% آخر که مربوط به اقتصاده یعنی مرحله ی آخر که بر دوش ما هستش و باید پیش ببریمش
الان یارای خوب کم داریم و ولی دستمون دیگه خالی نیست و پر هست و ما باید فشاری که واقعا خیلی سخته رو تحمل و با تمام قدرت تلاش کنیم و غر نزنیم
در ضمن اگه مردمی که توی سختی سال های درگیر انقلاب کردن و جنگ بودن مثل بعضی های الان غرغری سست اراده بودن یک درصد از این هفتادوپنج درصد رو نمیتونستن پیش برن 'اونا با تحمل سختی و تلاش زیاد سه چهارم راه رو رفتن و پس ماهم اگه با اراده و صبور باشیم مثل اونا حتما حتما اقتصاد رو شکوفا میکنیم با تمام تحریما و مسئله دیگر .
بخدا قسم من که این حرفو زدم میخوام از همین الانه الان اجراش کنم با تمام وجودم و شماهم یک یاعلی بگین شروع کنین.
آدم مرده كه نميتونه توليد كنه