به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آشپزخانه هندی یکی از قدیمیترین و مشهورترین مطبخهای دنیاست. در حقیقت آشپزی هندی با فرهنگ و سنت هندیها یکی شده و با وجود اینکه تنوع غذایی در این کشور بسیار زیاد است، اما همچنان هویت و اصالت خودش را در سرتاسر دنیا حفظ کرده است. خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوبترین غذاهای تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام ایالتهای هند پخت و سرو میشود.
مواد لازم:
مرغ
۱ کیلو
پیاز
۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی
۱ عدد
جعفری ریز شده
۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
ادویه هندی ۲ قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
ماست
۲ لیوان
پیاز
۳ عدد
سیر
۳ حبه
گشنیز ریز شده
۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
طرز تهیه:
۱. مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.
۲. پیاز را در روغن سرخ کرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه آن را تفت دهید.
۳. مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید. سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
۴. گوجه فرنگی ریز شده+جعفری را به مواد اضافه کرده بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه بجوشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش ماست اصفهانی
۵. زردچوبه+ادویه هندی+نمک را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد.
۶. خورش را با برنج سرو کنید.
نکته: در صورتی که در حین پختن آب آن تمام شده باشد به آن کمی آب جوش اضافه کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/