رولت اسفناج یک نوع پیش غذای خوشمزه و خاص می‌باشد که با شکل متفاوت خود، معمولاً وسوسه امتحان کردن را برای همه افراد ایجاد خواهد کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در واقع رولت اسفناج، رولت گوشت و سایر رولت‌های خاص با انواع مواد غذایی جزو عالی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا‌ها قرار می‌گیرند که البته خواص بسیاری نیز برای سلامتی بدن خواهند داشت.

رولت اسفناج یک فینگر فود خوشمزه + طرز تهیه

اسفناج یکی از انواع سبزیجات مقوی و خوش طعم است که برای تهیه انواع غذا‌هایی همچون بورانی و خورش‌های مختلف استفاده می‌شود. در واقع اسفناج جزو معدود سبزی‌هایی است که دارای دنیایی از فواید و خواص فوق العاده برای سلامتی بدن می‌باشد.

این سبزی همه فن حریف برای سلامت و زیبایی پوست، لاغری، سلامتی قلب، تنظیم خواب، تقویت بینایی، رفع کم خونی، سلامت لثه و دندان، بهبود هضم غذا، تقویت رشد موها، درمان دیابت، کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت استخوان ها، کاهش استرس و اضطراب و ... بسیار موثر می‌باشد.

در واقع وجود انواع مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف در اسفناج باعث به وجود آمدن این همه خاصیت و فایده برای سلامتی شده است. وجود مواد معدنی، چون ویتامین A، آهن، کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آب، مواد نشاسته‌ای و… این ماده غذایی را جزو سالم‌ترین و البته راحت‌ترین غذا‌ها برای انسان‌ها قرار داده است.

شما می‌توانید به راحتی رولت اسفناج را در منزل تهیه و آماده کنید و از طعم خاص و خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید. همچنین اسفناج در شکل‌های مختلف و با روش‌های متفاوتی طبخ و سرو می‌شود که می‌توانید هر یک را مطابق میل و سلیقه خود انتخاب کنید.

از دیگر انواع پیش غذا‌های خاص و خوشمزه می‌توان به رولت سوخاری، تارت گوجه و ریحان، قارچ سوخاری با سس پنیر و بورک سبزیجات اشاره کرد.

مواد لازم

اسفناج: ۱ کیلوگرم
سبزی شنبلیله خشک شده: نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۴ عدد
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
قارچ: نصف پیمانه
فلفل دلمه ای: نصف پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
کنسرو نخود فرنگی: نصف پیمانه
کنسرو ذرت: نصف پیمانه
نمک: به مقدار دلخواه
فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا اسفناج‌ها را بخارپز کرده و سپس در یک صافی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله ۲

سپس اسفناج‌ها را ساطوری خرد کنید و در یک ظرف بریزید.

مرحله ۳

تخم مرغ ها، شنبلیه، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله ۴

در یک قالب نسوز کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و سپس مواد کوکو را درون آن بریزید و مایع را در ظرف صاف کنید.

رحله ۵

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید و سپس قالب مواد را درون فر بگذارید.

مرحله ۶

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه کوکو شما آماده است، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.

مرحله ۷

سپس کوکو را برش دهید، ولی در ابعاد بزرگ. (توجه داشته باشید که کوکو باید نازک باشد).

مرحله ۸

در یک ظرف دیگر فلفل دلمه‌ای خردشده، نخود فرنگی، پنیر، ذرت، قارچ‌ها و کمی نمک و فلفل افزوده و کاملا مخلوط کنید.

مرحله ۹

این مواد را در سطح کوکو پخش کنید.

مرحله ۱۰

سپس کوکو را رول کنید و در یک سلفون قرار دهید و یک روز در یخچال بگذارید تا کاملا آماده شود.

مرحله ۱۱

بعد از گذشت مدت زمان بیان شده رولت اسفناج را از سلفون خارج کرده و در دیس قرار دهید.

مرحله ۱۲

می‌توانید پس از تهیه رول کوکو آن را به قطعات منظم برش دهید و سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.