عضو هیئت مدیره اتحادیه نانوایان اصفهان گفت: لازم است مردم نیز هنگام مراجعه به نانوایی با فاصله از یکدیگر بایستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدرضا خواجه عضو هیئت مدیره اتحادیه نانوایان اصفهان در ارتباط با شرایط خرید نان در شرایط فعلی و مواردی که نانوایی‌ها و مردم باید رعایت کنند، اظهار داشت: مواردی خاص برای رعایت بهداشت در شرایط فعلی به شکل کامل به نانوایی‌های استان اصفهان ابلاغ شده است از جمله اینکه تا حدامکان فروش نان با نوبت گرفتن به شکل تلفنی انجام شود.

او با بیان اینکه در شرایط فعلی باید از میزان تجمع‌ها در مکان‌های مختلف به منظور کاهش شیوع کرونا باید کاسته شود، افزود: در این روش هر مشتری از شماره یک تا ۱۰۰ یا بیشتر توسط نانوایی شماره گذاری می‌شود و زمان حدودی حضور برای خرید نیز برای وی مشخص می‌شود، بدین ترتیب هم در زمان فرد صرفه جویی می‌شود و هم از تجمع در نانوایی پیشگیری به عمل می‌آید.


عضو هیئت مدیره اتحادیه نانوایان اصفهان با اشاره به اینکه لازم است نانوایی‌ها تا پایان شرایط فعلی یک نفر را تنها برای گرفتن پول از مشتری اختصاص دهند، تاکید کرد: با این روش ارتباط مستقیم شاطر، چانه گیر ونان گیر با مشتری نیز قطع می‌شود که در شرایط فعلی از ضروریات است.

خواجه با بیان اینکه روش‌های رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن دست‌ها پس از دست زدن به دستگیره در مغازه، شیشه‌ها، در و دیوار، فرمان موتور و ماشین و ... تأکیدات لازم انجام شده است، ابراز داشت: در ارتباط با ضدعفونی کردن کف مغازه در پایان روز کاری و قراردادن میز سرد کردن نان در داخل مغازه و دیگر نکات لازم برای رعایت بهداشت کامل در شرایط شیوع کرونا در کشور نیز سفارشات لازم به نانوایان انجام شده است.

مدیر مرکز تخصصی پخت نان‌های کامل و فراسودمند اصفهان با اشاره به اینکه لازم است مردم نیز هنگام مراجعه به نانوایی با فاصله از یکدیگر بایستند، ابراز داشت: باید دقت کنیم که نانی که از تنور در می‌آید به خودی خود تمیز واستریل است چراکه تا ۱۵۰ درجه حرارت دیده و میکروب‌ها و ویروس‌هایی همچون کرونا در این دما به یقین نابود شده اند.

او اضافه کرد: بر این اساس نان مذکور درصورت قرار گرفتن در سفره پارچه‌ای تمیز، پس از خارج شدن از تنور و با رعایت دیگر نکات لازم، کاملاً بهداشتی و آماده مصرف است، در غیراین صورت بهتر است پیش از مصرف گرم شود.


کارشناس وزارت بهداشت با توصیه به استفاده از نان سبوس دار (پخت شده با آرد کامل) گفت: این امر علاوه بر اثرات مفید بر دستگاه گوارشی در افزایش مقاومت بدن نسبت به ویروس‌ها، میکروب‌ها و عفونت‌ها تأثیرگذار است.

خواجه گفت: در شرایط فعلی که کل کشور که با بیماری کرونا درگیر شده است این مطلب به نانوایان ابلاغ شده است که به منظور رعایت بهداشت، در طول ایام نوروز حق فروش هیچ کالای جانبی مانند گل، سبزه و ... را ندارند.

او تاکید کرد: شهروندان در صورت وجود هر نوع تخلف بهداشتی در شرایط فعلی می‌توانند، موارد مورد مشاهده را به شماره ۱۲۴ یا اتحادیه نانوایان اصفهان به شماره ۰۳۱۳۳۳۷۹۶۹۵ اطلاع دهند.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.