محبت کماچی کارشناس ارشد روانشناسی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در روزهایی به سر میبریم که نه تنها استان خوزستان، بلکه سراسر کشور و حتی جهان با ویروس کرونا دست به گریبان است و در معرض اخبار گوناگون و لحظه به لحظه از ابتلا بشر به این بیماری تا مرگ و میر آنها قرار داریم.
او افزود: اضطراب و استرس یک واکنش درونی در مقابل حوادث و اتفاقات پیرامون ما است و وجود و بروز آن تا حدودی طبیعی محسوب میشود و ترس از ابتلا به ویروس کرونا و افکاری مثل؛ " آیا من به این بیماری مبتلا شده ام؟ " , " آیا احتمال دارد به این ویروس مبتلا شوم؟ " , " آیا من ناقل این ویروس هستم یا احتمال دارد آن را به دیگران انتقال دهم؟ " و... افکاری را در ذهن بسیاری از ما تداعی خواهد کرد.
کماچی با تاکید بر اینکه بروز اینگونه ترسها تا حدودی خوب و طبیعی است و میتواند منجر به تلاش شخص برای مواظب از خود برای حفظ سلامتی خود و رعایت کردن دستورات بهداشتی شود، اظهار داشت: اگر این اضطراب از حد فراتر رود، باعث مختل شدن زندگی روزانه شخص و یا اطرافیانش خواهد شد.
کارشناس ارشد روانشناسی بیان کرد: در صورتیکه اضطراب به وجود آمدن ناشی از شیوع و همه گیری ویروس کرونا تشدید شود و برای فرد و اطرافیان مشکل ساز شود، میتوان گفت که این اضطراب تبدیل به اختلال شده و باید درمان شود، یعنی باید با تکنیکهای مشاورهای روانشناختی این اختلال برطرف گردد.
او در پایان گفت: با حفظ آرامش و رعایت دستورات بهداشتی و همچنین ماندن در خانه به راحتی میتوان بیماری کرونا ویروس را شکست داد و از اضطراب و استرس آن رها شد.
انتهای پیام/گ