به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر میخواهیم خورش شیرین قاتق را مرحله به مرحله آموزش دهیم.
مواد لازم:
آلو بخارا
۱ پیمانه
پیاز متوسط
۴ عدد
سینه مرغ
۱/۲ قطعه
آلو (سیاه و خورشتی)
۶ عدد
کشمش پلویی
۱ پیمانه
برگه قیسی
۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ طلایی میکنیم سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد شعله را ملایم میکنیم تا عطر ادویه به مشام برسد.
آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار کمی آب نیمپز میکنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه مینماییم و در حدی میپزیم که قیصی له نشود.
سپس آنها را از آب جدا کرده و آبشان را نگه میداریم. کشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با کمی کره تفت میدهیم تا کشمشها پف کنند.
همه مواد را همراه با پیاز مخلوط کرده و تفت میدهیم.
سینه مرغ را ابتدا با کمی روغن تفت میدهیم و بعد به همراه مواد دلخواه آبپز کرده و بعد آن را همراه با مواد در مرحله آخر تفت دهیم. در لحظه آخر تفت دادن مواد، آب آلو و قیصی پخته شده را به مواد اضافه میکنیم.
۱) این خورش را میتوانید بدون مرغ هم طبخ کنید. البته در دستور اصلی این خورش گوشت ندارد!
۲) بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس کنید تا آب آنها خوشمزهتر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند نه پخت.
۳) اگر دوست دارید به جای مرغ از گوشت تکهای استفاده کنید.
منبع: سرآشپز پاییون
انتهای پیام/