مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: هفت هزار نفر از بیمه شدگان تامین اجتماعی این استان برای بهره‌مندی از بیمه بیکاری تعطیلی واحد‌های تولیدی در اثر شیوع ویروس کرونا ثبت نام کردند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، برهان صلواتی با بیان اینکه این افراد شاغل در تمامی رسته‌های شغلی هستند اظهار داشت: این بیمه بیکاری به ۱۰ دسته شغلی آسیب دیده از کرونا پرداخت می‌شود و به منظور تحقق عدالت مجموعه‌های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در حال پایش ثبت نام شدگان برای مشمولیت از این طرح است.

او افزود: بدون شک هفت هزار نفر ثبت نام کننده این استان مشمول این خدمت نیستند چراکه در بیشتر ثبت نام کنندگان کارگران فصلی و ساختمانی است و برخورداری مشمولان ثبت نام کننده به زودی از جانب تامین اجتماعی به اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی اعلام می‌شود.

صلواتی یادآور شد: شیوه نامه اجرایی دستورالعمل مشترک معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی در ۲۷ اسفند سال گذشته برای ۱۰ رسته شغلی ابلاغ شده است.

او اضافه کرد: مراکز تولید و توزیع غذا‌های آماده، مراکز مربوط به گردشگری، حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری، دفاتر خدمات مسافری و گردشگری، تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، مراکز و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی، مراکز و مجتمع‌های فرهنگی و آموزشی و مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی جز دسته‌های شغلی مشمول این دستورالعمل است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: بیکاران مشمول قانون بیمه بیکاری ناشی از حوادث غیر مترقبه ثبت نام شده در سامانه بیمه بیکاری به نشانی bimebikari.mcls.gov.ir بر اساس رسته‌های شغلی مصوب ستاد ملی مبارزه با کرونا می‌توانند تا سه ماه یعنی اسفند ۹۸، فروردین و اردیبهشت ۹۹ بیمه بیکاری دریافت کنند.

او افزود: برقراری بیمه بیکاری برای کارگران کارگاه‌هایی که جزو ۱۰ رسته شغلی نیستند و متاثر از کرونا تعدیل نیرو کرده‌اند با تشخیص مدیران کل کار و تامین اجتماعی با رعایت روال معمول نسبت به برقراری بیمه بیکاری متقاضیان اقدام خواهند شد.

بر اساس دستورالعمل مشترک معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی درصورت تایید غیرارادی بودن بیکاری آنان، با ادامه بیمه بیکاری آن‌ها موافقت خواهد شد.

سایر متقاضیان مشمول قانون کار که به عللی خارج از بیکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا مانند اتمام قرارداد، اتمام پروژه، اخراج در حین پروژه و یا اتمام بخشی از کار، عدم نیاز و سایر علت‌ها بیکار شده‌اند با تصویب ستاد مقابله با بیماری کرونا مبنی برعادی شدن وضعیت اضطراری ناشی از شیوع کرونا، طبق قوانین و مقررات موضوعه در کمیته‌های مربوط طرح و رسیدگی می‌شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.