سعدالله نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تفاهم نامه اظهار کرد: امروز ۱۸ فروردین ماه تفاهم نامهای میان دانشگاه شهید بهشتی و بنیاد خیریه جمیلی منعقد شد که در این بین حدود ۶ یا ۷ پروژه مورد حمایت قرار خواهند گرفت. دانشگاه شهید بهشتی در راستای اهداف پژوهشی خود به ویژه در راستای وظیفه مندی برای مسئولیتهای اجتماعی برخی تلاشها و فعالیتهای اخیر را در ارتباط با ویروس کرونا آغاز کرده است.
او در ادامه افزود: پژوهشکدههای متعدد ما بنا به اهداف سازمانی خود در زمینههای مختلفی مانند: حوزه روانشناسی، تولید قطعات و مواد ضد عفونی کننده، ماسک، ونتیلاتور (دستگاه مصنوعی کمک کننده تنفسی)، مچ بند پالایش حیاتی و موارد دیگر را در اهداف خود قرار دادهاند. تا به الان خوشبختانه نتایج خوبی را کسب کرده ایم.
نصیری قیداری بیان کرد: بعد از امضای این تفاهم نامه کارگروهی را تعیین کرده ایم که قراردادهای مرتبط را تنظیم خواهند کرد تا بتوانیم به تدریج این موارد را به مرحله اجرا در بیاوریم.
در ادامه ابراهیم جمیلی رئیس بنیاد نیکوکاری جمیلی اظهار کرد: هدف اصلی ما بومی سازی و مردمی کردن علم است. جزو اولین گروه صنعتی بودیم که تغییر خط تولید داده و مواد ضد عفونی تولید کردیم. امروزه تمام طرحهایی که در دانشگاه شهید بهشتی وجود دارد باید با سرعت بیشتری حرکت کرده و به نتیجه برسد. پژوهشکدههایی که دارای طرحهای اجرایی هستند و نیاز به حمایت و کمک دارند بنیاد خیریه جمیلی آماده همکاری است.
جمیلی افزود: این نوید را میدهیم که خط تولید ۷ قلم محصول بهداشتی اصلی برای مقابله با کرونا در یک تا سه ماه آینده به تولید انبوه میرسد. کشور در شرایط سختی قرار دارد، همه باید کمک کنیم و نگوییم این وظیفه دولت و مجلس است.
او درباره فعالیتهای علمی دانشگاهی گفت: ۷ محصول نوآورانه و بومی محققان دانشگاه شهید بهشتی مورد حمایت مالی ما قرار دارد که تولید کیتهای تشخیصی حداکثر ۲۰ دقیقه ای، مچ بندهای پایش حیاتی افراد، پارچههای ضد ویروسی، دستگاههای اُزن و آب اکسیژنه برای ضدعفونی کردن مراکز از جمله این اقلام است.
مدیرعامل بنیاد خیریه جمیلی تصریح کرد: پیوند صنعت و دانشگاه در بحث کرونا در حال شکل گیری است و این پیوند را مردم در آینده نزدیک لمس خواهند کرد. زمانی که این طرحها طی ۳ ماه به نتیجه و تولید انبوه برسد، مردم این پیوند را خواهند دید و دغدغه هایشان کمتر میشود.
کیت تشخیصی و مچ بندها طراحی شده حتی میتوانند بعد از رفع کرونا برای سلامت افراد مفید باشند و کاربرد داشته باشند.
او در پایان گفت: این همکاری در واقع یک جهش تولید بوده که تا به الان در گروههای خود نداشته ایم.
انتهای پیام/