به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور همچنین در این ارتباط تصویری با شماری از پزشکان و پرستاران بیمارستانهای، ولی عصر (عج) بیرجند دراستان خراسان جنوبی و شهید مصطفی خمینی در ایلام، نیز گفتگو و روند ارایه خدمات بهداشتی و بستری، درمان و ترخیص بیماران مبتلا به کرونا و کمبودها و نیازمندیهای این مراکز را برای ارایه خدمات بهتر به مردم بررسی کرد.
رئیس جمهور در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان خراسان شمالی با مدیر و برخی کارگران شرکت پاکشیمی اترک در زمینه تولید انواع محلولهای ضدعفونی وچگونگی تأمین حفاظت و امنیت کارگران، برای جلوگیری از ابتلاء آنها به بیماری گفتگوکرد
روحانی همچنین در گفتگو با مدیر عامل سایت طرح ملی فناوری سامانه پرتودهی گاما در استان چهارمحال بختیاری که به منظور استریلیزه ماسک و تجهیزات پزشکی و محصولات کشاورزی در منطقه اقتصادی شهرکرد فعالیت میکند با روند فعالیت این مجموعه آشنا و از تلاشهای انجام شده در این مرکز و سایر سایتهایی که با رعایت اصول بهداشتی در راستای کمک به بخش بهداشت و درمان تلاش میکنند قدردانی کرد.
روحانی در این ارتباطهای ویدئو کنفرانسی با اشاره به اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند و آغاز بکار مشاغل کمریسک از ۲۳ فروردین براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، خطاب به استانداران و مسئولان بهداشت و درمان استانها، گفت: بازگشایی تدریجی مشاغل باید با دقت و رعایت کامل تمام دستورالعملها و اصول بهداشتی انجام شود، چرا که اگر اصول بهداشتی به خوبی مراعات نشود ممکن است این اقدام نه تنها مفید نبوده، بلکه خطرناک هم باشد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه نباید تصور شود که این بیماری و گسترش آن به پایان رسیده است، افزود: مردم، کسبه و کارمندانی که از ۲۳ فروردین سر کار میروند، باید اصول بهداشتی را با دقت وحساسیت رعایت کنند و مطمئناً مراقبت فردی بهترین راه برای جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری خواهد بود.
روحانی با تأکید بر اینکه موفقیت اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند مبتنی بر رعایت اصول از سوی مردم است، خاطر نشان کرد: مسئولان و دستگاههای ذیربط در زمینه آموزش و اطلاعرسانی به مردم بویژه صدا و سیما هم باید با در نظر گرفتن برنامههای مناسب، اصول و نکات بهداشتی مدنظر از سوی بخش بهداشت و درمان را برای مردم توضیح دهند.
رئیس جمهور با اشاره به اعلام آمادگی استانداران برای اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند در استانها و ایجاد شرایط مناسب برای تحقق این کار، گفت: میخواهیم هم مردم از زندگی اجتماعی و کسب و کار خود دور نمانند و هم روندی که بخش بهداشت و درمان برای توقف ابتلا وشیوع کرونا در کشور داشته، دچار آسیب نشود.
روحانی افزود: هنوز این بیماری پیش روی ما قرار دارد و مشخص نیست که تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و لذا باید تلاش کنیم تا توأم با حفظ سلامت مردم بتوانیم شرایط را برای تأمین زندگی آنان نیز فراهم کنیم.
رئیس جمهور در این ارتباط ویدئو کنفرانسی در پاسخ به درخواست استانداران درزمینه اعمال حساسیت بیشتر درامر بازگشایی مدارس تا زمانی که اطمینان از شرایط حاصل نشده، گفت: در بخش آموزش هیچ عجلهای برای راهاندازی مدارس و دانشگاهها وجود ندارد، ضمن اینکه باید شرایط برای بازگشایی مدارس به گونهای باشد که هم از اجرای کامل دستورالعملهای بهداشتی اطمینان داشته باشیم و هم بتوانیم دغدغه خانوادهها را در این راستا از بین ببریم.
محمودیراد رئیس بیمارستان، ولی عصر (عج) بیرجند ضمن ارایه گزارشی از روند شیوع بیماری و ارایه خدمات درمانی به بیماران در این مرکز درمانی نیازها وکاستیها در امر تجهیزات بهداشتی را برای کادر درمانی و تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاهی بیان کرد.
آقای محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی نیز با قدردانی از توجه دولت به وضعیت معیشتی مردم در دوره شیوع بیماری کرونا، گزارشی از وضعیت استان در مواجهه با بیماری کرونا، چگونگی ترددها و حضور مسافران در ایام نوروز در این استان و اجرای طرحها و پروژههای دولت در این استان ارایه کرد.
او در پاسخ به سوال رئیس جمهور درباره چگونگی توجه مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی، اظهار داشت: خوشبختانه همراهی و همکاری بسیار خوبی از سوی مردم با کمک دستگاههای مختلف بویژه صدا و سیما با پخش برنامههای آموزشی مناسب در این استان داشتهایم و به واسطه همین همراهی و رعایت توصیههای بهداشتی، کمترین آسیب به کسب و کار مردم وارد آمده و آماده اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در این استان هستیم.
روحانی با اشاره به گزارش استاندار خراسان جنوبی درباره وضعیت مرزها و اینکه تبادل کالا در مرز مشترک با افغانستان در حال انجام است، گفت: باید در مرزها نیز پروتکلهای بهداشتی با دقت رعایت شود و اگر برادران و خواهران افغانی در ایران به کرونا مبتلا شدهاند، براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درمان آنان به صورت رایگان انجام شود. چرا که ما و همسایگانمان بهم پیوستهایم و باید در این شرایط یکدیگر را یاری کنیم.
دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان جنوبی نیز در این ارتباط گزارشی از وضعیت گسترش بیماری کرونا در این استان، میزان امکانات در مراکز بهداشتی و درمانی و وضعیت کادر درمانی، پرستاری و تخت بستری در بیمارستانهای استان ارایه کرد.
آقای محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی و دکتر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز در ارتباط ویدئو کنفرانس با رئیس جمهور گزارشی از وضعیت استان در زمینه اجرای مصوبات و سیاستهای ستاد ملی مقابله با کرونا، اجرای پروتکلهای بهداشتی در بخشهای مختلف، چگونگی همراهی مردم با مسئولان در زمینه رعایت اصول و توصیههای بهداشتی، اجرای طرحهای دولت در بخشهای گوناگون، چگونگی ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران مبتلا و وضعیت، پرستاران، پزشکان و کادر درمانی در خراسان شمالی ارایه کردند.
رئیس جمهور اقدامات انجام شده در خراسان شمالی و آمارهای ارایه شده از سوی مسئولان در مقابله با گسترش این بیماری را امیدوارکننده دانست و از تلاشهای همه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و توجه مردم به رعایت اصول و توصیههای بهداشتی در این استان تقدیر کرد.
روحانی همچنین پس از گفتگو با غلامی مدیرعامل شرکت پاک شیمی اترک که در زمینه تولید انواع محلولهای ضدعفونی فعالیت میکند و نیز یکی از کارکنان این واحد تولیدی درباره چگونگی شرایط کار و ساعتهای کاری، بر ضرورت رعایت پروتکلها و اهمیت سلامت کارگران و کارکنان در واحدهای تولیدی بویژه آن واحدهایی که در زمینه تولید مواد بهداشتی و ضدعفونی تلاش میکنند، تأکید کرد.
آقای قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام و دکتر کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز در ارتباط ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور ضمن بیان گزارشی از وضعیت این استان در مقابله با کرونا و اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا به بیان دیدگاهها، پیشنهادات و مشکلات پیش رو در زمینه ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم پرداختند.
درگزارشهای استانداران وهمچنین مقامات بهداشتی استانهای خراسان وشمالی، ایلام، کهگیلویه وبویر احمد و چهارمحال وبختیاری ازهمکاری بسیار خوب مردم این استانها و ماندن درخانه بویژه در روز طبیعت و رعایت فاصله اجتماعی قدردانی کردند وآن را از نشانههای اعتماد مردم به نظام و دولت خدمتگزار خواندند.
انتهای پیام/