به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،علیار راستگو رییس شورای اطلاع رسانی و معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی روز سه شنبه در نشست ستاد کرونای آذربایجانشرقی با حضور استاندار، اظهار کرد: اصناف ضروری نیز همچنان به فعالیت خود ادامه خواهند داد، اما صنوف با ریسک بالا همچنان نمیتوانند فعالیت کنند.
او افزود: محدودیت تردد خودرویی در مبادی ورودی و خروجی استان و شهرستانها نیز تا پایان فروردین اعمال میشود.
راستگو همچنین با اشاره به اجرای طرح بسیج ملی توسط سپاه و گندزدایی و ضدعفونی معابر و خیابان ها، گفت: از اقدامات سپاه و شهرداری در خصوص پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در استان تشکر میکنم.
او همچنین افزود: دانشگاه علوم پزشکی موظف است با کمیته گردشگری هماهنگ کند تا قرنطینه مبتلایان به کرونا انجام شود، کمیته اقتصادی ستاد کرونای استان نیز موظف است در این خصوص پشتیبانیهای لازم را انجام دهد.
او همچنین اعلام کرد: به زودی در راستای اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند اجتماعی به کسانی که در تبریز موارد مربوط به این طرح را رعایت نکنند پیامکهای اخطار ارسال میشود.
محمد حسین صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره به اینکه در ٢ روز گذشته کاهش نزولی ابتلا به کرونا در تبریز وجود داشته است، اعلام کرد: ۹۲ درصد افراد در آذربایجان شرقی تحت پوشش طرح غربالگری قرار گرفتند.
اوهمچنین گفت: بیشترین مبتلایان به کرونا به علت حضور در تجمعات بیمار شدند.
او ادامه داد: در واقع ۵۰ درصد مبتلایان به کرونا در حاشیه شهرها و محلات نزدیک به آنها قرار دارند.
اواضافهکرد: محلات عباسی، فهمیده و یوسف آباد بیشترین مبتلایان به کرونا را تا امروز داشته اند و شیوع کرونا در قراملک نیز به علت تردد بیش از حد افراد و کارکنان برای مراجعه به کارخانهها و مراکز صنعتی تبریز میباشد.
صومی همچنین گفت: شهر سردرود نیز نسبت به جمعیت آن به بیماری کرونا بیشتر گرفتار است و شهرستانهای تبریز، مرند، میانه و شبستر بیشترین تعداد ابتلایان را دارند.
او افزود: گستره مبتلایان به بیماری کرونا در آذربایجان شرقی ۳ تا ۹۵ سال بوده و ۵۸ درصد آنان را مردان و ٤٢ درصد بیماران را زنان تشکیل میدهند.
او اظهار کرد: متوسط سن فوت شدگان کرونا در آذربایجان شرقی ۶۹ سال بوده و در بین آنها جوان ۳۳ ساله نیز وجود داشته است.
او اعلام کرد: از امروز انجام روزانه ۴۰۰ آزمایش کرونا در استان وجود دارد.
بابک محبوب علیلو دادستان انقلاب شهرستان تبریز نیز گفت: هر طرح و اقدامی برای مقابله با بیماری کرونا که اثرگذاری داشته باشد حمایت و پشتیبانی قضایی میشود.
اوافزود: در حوزه فناوری ارتباطات استان در خصوص شهروندانی که فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکنند پشتیبانی قضایی در خصوص اقدامات قانونی انجام میشود.
او همچنین پیشنهاد کرد در خصوص اصناف نیز نظارت به صورت الکترونیکی انجامشود.
سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورا نیز در این جلسه با تقدیر از غربالگری، ضد عفونی و تولید ماسک توسط بسیجیان و جهادگران استان گفت: ۶۰درصد مبتلایان در واحدهای ۵۰ تا ۶۰ متری اسکان دارند بر این اساس برای آنها قرنطینه سازی ممکن نیست و باید به مکانهای مناسب منتقل شوند.
اوپیشنهاد کرد: برای جلوگیری از افزایش بیشتر بیماران کرونایی، خانواده افرادی که از بیمارستانها ترخیص میشوند قرنطینه شوند.
او ادامه داد: بر اساس طرح غربالگری، مبتلایانی هم که به بیمارستان مراجعه نکردند باید قرنطینه شوند و پرخطرها نیز در نقاهتگاهها نگهداری شوند.
او گفت: خیران استان آمادگی دارند ۲ هزار نفر را قرنطینه کنند و تغذیه افراد را هم فراهم کنند.
محمد محمدپور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز گفت: نشستهای خبری شورای اطلاع رسانی و ستاد کرونای استان به طور مستمر برگزار میشود.
او با اشاره به نقش اطلاعات و آگاهی بخشی به جامعه اظهار کرد: دادههای لازم و اطلاعات برای اطلاع رسانی به مردم باید در اختیار ستاد قرار بگیرد.
او همچنین پیشنهاد کرد تا اطلاعات لازم در اختیار خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا قرار بگیرد تا پس از پردازش و ساماندهی لازم در فضای مجازی منتشر شود.
مهدوی فرماندار شهرستان تبریز نیز با اشاره به لزوم ساماندهی توزیع ماسک در این شهرستان گفت: ماسکهای تولیدی در تبریز باید ساماندهی و به سهولت در اختیار مردم قرار گیرد.
حجت الاسلام برقی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: امسال برنامههای نیمه شعبان به صورت مستقیم توسط این شورا برگزار میشود.
او افزود: فردا شب به مناسبت نیمه شعبان، آسمان تبریز به جهت خطر شیوع کرونا بدون تجمع خاصی نورافشانی میشود.
انتهای پیام/