عرفانی گفت: همچنان باید کمپین در خانه بمانیم را در پیش بگیریم، قرار نیست همه فعالیت‌ها به حالت طبیعی برگردد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، امشب ۱۹ فروردین ماه در برنامه گفتگوی ویژه خبری فاصله گذاری هوشمند گام بعدی در مقابله با کرونا با حضور سعید ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران و حسین عرفانی رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه اگر فاصله‌ها در حمل و نقل عمومی رعایت نشود فایده‌ای ندارد، گفت: ویروس کرونا از ۵۰ روز پیش در کشور تشخیص داده شد و لذا همکاری خوبی را از سوی مردم در این رابطه شاهد بودیم به هرحال کروناویروس پدید آمده و این موضوع تنها محدود به کشور ما نیست بلکه کشور‌های دیگر هم با آن درگیر هستند.

او با اشاره به اینکه این پدیده تنها محدود به حوزه سلامت نیست بلکه ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را هم تحت تاثیر خود قرار داده است، خاطرنشان کرد: در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفته شد تا برای جلوگیری از رکود شدید فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و ایجاد تعادل در کنترل این بیماری یک سری محدودیت‌هایی تحت عنوان فاصله گذاری هوشمند اتخاذ شود.

عرفانی افزود: مردم به بحث سلامت به خوبی توجه دارند، خطر کرونا ویروس در کشور وجود دارد لذا هیچ جایی از خطر ایمن و پاک نیست اگر چرخه انتقال مجدداً ایجاد شود می‌تواند با شتاب بیشتری صورت بگیرد.

همچنان باید کمپین در خانه بمانیم

عرفانی با اشاره به اینکه همچنان باید کمپین در خانه بمانیم را در پیش بگیریم، ادامه داد: قرار نیست همه فعالیت‌ها به حالت طبیعی برگردد خوشبختانه مردم تاکنون نشان دادند که سلامتی برای آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مشاغل به دو دسته پرخطر و کم خطر تقسیم شده اند، ادامه داد: رعایت فاصله گذاری هوشمند تحت تاثیر از سیر بیماری کرونا در جامعه است، به طوری که برای برخی از فعالیت‌ها پس از بیماری نیز تصمیم گیری صورت گرفته است.

او با اشاره به اینکه این فاصله گذاری هوشمند تصمیم موقت است اگر بیماری دوباره پراکندگی پیدا کند و افسار گسیخته‌تر شود محدودیت‌ها بیشتر خواهد شد، گفت: تاکنون برای تولید محدودیت نداشتیم، ۷۵ درصد از صنوف با رعایت دستورالعمل‌ها می‌توانند فعالیت خود را ادامه دهند.

عرفانی با اشاره به اینکه در راستای حفظ سلامت جامعه باید اقداماتی صورت بگیرد، گفت: هر صنفی باید نکات مربوط به بیماری را رعایت کند لذا باید میزان سرایت پذیری بیماری را پایین بیاوریم، باید مغازه‌ها و اماکن با حفظ فاصله یک متری از مشتریان و ایجاد تهویه مناسب هوا اقدام به جلوگیری از شیوع بیماری کند.

او تصریح کرد: باید اصل رعایت رفتار‌های اجتماعی و سلامت مردم را همواره مد نظر قرار داد، مردم نباید بی مورد از منزل خارج شوند.

دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت برای اصناف قابل اجرا نیست

ممبینی رئیس اتاق اصناف با اشاره به اینکه فردا لیست مشاغل کم خطر به استان‌ها ابلاغ می‌شود، عنوان کرد: درلیست جدید کمتر از ۲۵ درصد مشاغل ممنوع الفعالیت هستند، دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت برای اصناف قابل اجرا نیست.

او با اشاره به اینکه برای واحدهای صنفی سلامت مردم در درجه اول قرار دارد گفت: ۵۷۰ هزار واحد صنفی تا به امروز عملا فعال بودند.

جمالی نژاد معاون عمران و توسعه وزیر کشور با اشاره به اینکه با توجه به حمل و نقل عمومی شهرداری ها باید راه حل دیگری برای فاصله گذاری اجتماعی پیدا کرد، گفت: ابلاغیه هایی در خصوص تشدید بازرسی‌ها ابلاغ کرده به طوریکه این ابلاغیه ها در دستور کار قرار گرفته است. قریب به اتفاق کارفرمایان ابلاغیه ها را رعایت کردند و بخش اندکی که دستورالعمل ها را رعایت نکردن به مراجع قضایی معرفی شدند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۵ ۲۰ فروردين ۱۳۹۹
ما اینجا داخل کارخونه ایم کارفرمای ما حاضر نشد پمپ سمپاش به مبلغ 200 تومان بخره که ما محیط رو باهاش گند زدایی کنیم/
آخرین اخبار