به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: قارچهای سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به
قارچهای خوراکی دارند و تشخیص آنها توسط افراد عادی میسر نبوده و از طریق کاملاً علمی و تخصصی توسط متخصصان امکان پذیر است.
امام بخش قائدی افزود: بهتر است از جمع آوری و مصرف قارچهای خودرو در طبیعت خودداری شود.
او ادامه داد: برخی از گونههای این قارچها به دلیل وجود مادهای سمی به نام آماتوکسین، منجر به مسمومیتهای شدید شده که عمدتاً آسیبهای مخربی بر کبد دارند و حتی منجر به مرگ میشوند.
قائدی گفت: سموم این گونه قارچها بر اثر حرارت و پختن، کباب کردن و یا آب پز کردن از بین نمیرود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بنابراین بهترین راه پیشگیری از این نوع مسمومیت، پرهیز از مصرف هر نوع قارچ یا گیاهی است که سلامت آن توسط وزارت بهداشت تایید نشده است.
انتهای پیام/غ