آسیب به کبد و سیستم گوارشی از مخاطرات قارچ‌های سمی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج آسیب به سیستم گوارشی و کبد را از خطر‌های استفاده از قارچ سمی عنوان کرد.

عیسی شهامت گفت: استفاده از قارچ‌های کوهی در این فصل افزایش یافته و باید نکات لازم قبل از استفاده را رعایت کرد.

او با بیان اینکه دو نوع قارچ وجود دارد، افزود: این قارچ‌ها سمی و یا غیر سمی هستند که باید نوع آن‌ها را قبل از مصرف شناخت و بعد استفاده کرد.

شهامت با بیان اینکه استفاده از قارچ‌های سمی خطرناک است، ادامه داد: استفاده از برخی قارچ‌های سمی می‌تواند موجب آسیب رساندن به سیستم گوارشی و کبد شده و حتی ایست قلبی را در پی داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه قارچ خوراکی نیز می‌تواند سمی باشد، اضافه کرد: اگر حیوانی از کنار قارچ‌های سمی عبور کرده و باعث جابه جایی هاگ قارچ سمی به خوراکی شود می‌تواند خطرناک باشد لذا باید قبل از مصرف با آب گرم کاملا شستشو شود.

او می‌گوید: شهروندان باید از خام خوری قارچ‌ها خودداری کنند.

برچسب ها: مصرف قارچ ، قارچ سمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.