عیسی شهامت گفت: استفاده از قارچهای کوهی در این فصل افزایش یافته و باید نکات لازم قبل از استفاده را رعایت کرد.
او با بیان اینکه دو نوع قارچ وجود دارد، افزود: این قارچها سمی و یا غیر سمی هستند که باید نوع آنها را قبل از مصرف شناخت و بعد استفاده کرد.
شهامت با بیان اینکه استفاده از قارچهای سمی خطرناک است، ادامه داد: استفاده از برخی قارچهای سمی میتواند موجب آسیب رساندن به سیستم گوارشی و کبد شده و حتی ایست قلبی را در پی داشته باشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه قارچ خوراکی نیز میتواند سمی باشد، اضافه کرد: اگر حیوانی از کنار قارچهای سمی عبور کرده و باعث جابه جایی هاگ قارچ سمی به خوراکی شود میتواند خطرناک باشد لذا باید قبل از مصرف با آب گرم کاملا شستشو شود.
او میگوید: شهروندان باید از خام خوری قارچها خودداری کنند.