به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسرها یکی از متنوعترین گروههای غذایی هستن. یه دسر خوشگل، شیک و خوشمزه میتونه حس عالی و انرژی مثبت لازم برای انجام کارهای روزانه رو بهمون بده.
حالا اگه تو این دسر جذاب پسته هم باشه که دیگه بمب انرژی میشه مث دسر پاولووای انار و پسته. دسر پستهای خیلی راحت تهیه میشه و طعم واقعاً دل پذیری داره و میتونه در دورهمیها تون یه جذابیت خاص به میز مهمونی بده. خوب بریم ببینیم این دسر خوش رنگ دل انگیز چطوری درست میشه.
مواد لازم برای دسر پستهای
پودر پسته ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیتر
شیر عسلی ۱ قوطی
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۱ پاکت
رنگ خوراکی سبز به میزان لازم
طرز تهیه دسر پستهای
مرحله اول: درست کردن مایه تخم مرغی
برای درست کردن دسر پسته ای، ابتدا زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با استفاده از یک همزن برقی تا زمانی که کرم رنگ و کشدار شوند بزنید. سپس مایه تخم مرغی را کناری بگذارید.
مرحله دوم: درست کردن پودر ژلاتین
در این مرحله پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد بریزید. سپس با استفاده از روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) پودر ژلاتین را به خوبی در آب حل کنید و بعد آن را کنار بگذارید.
مرحله سوم: ترکیب کردن مواد دسر پستهای
حالا شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط مدام هم بزنید تا به مرحله جوشیدن برسند. سپس کمی از ترکیب شیر و شیر عسلی را داخل مایه تخم مرغی بریزید تا مایه تخم مرغی بریده بریده نشود. کمی که مخلوط شدند تمام مایه تخم مرغی را داخل ترکیب شیر و شیر عسلی بریزید و مدام و خیلی سریع برای مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس مواد را از روی گاز بردارید و پودر ژلاتین حل شده را نیز به آنها اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مواد با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن خامه و پودر پسته
در یک کاسه متوسط خامه، پودر پسته و چند قطره رنگ خوراکی ژلهای سبز رنگ را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط خامه و پودر پسته را نیز به مخلوطی که در مرحله قبل درست کردید و اکنون خنک شده و به دمای محیط رسیده است، اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم: قرار دادن دسر پستهای در قالب
قالب مورد نظر خود را کمی چرب کنید. سپس مواد دسر پستهای را داخل قالب بریزید و برای حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی ببندد. بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، قالب را از یخچال خارج کنید. به کمک یک چاقو به آرامی دسر را از کنارههای قالب جدا کنید. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با پودر پسته تزیین کنید.
نوش جان.
نکات کلیدی تهیه دسر پستهای
– به جای خامه معمولی، در صورت تمایل، از خامه قنادی و فرم گرفته نیز میتوانید استفاده کنید.
– برای طعم و عطر بهتر دسر پستهای از پودر هل، زعفران و گلاب نیز میتوانید استفاده کنید.
– مدل دیگری که میتوانید دسر پستهای را تهیه کنید و به صورت گرم آن را سرو کنید به این صورت است که، ابتدا مقدار ۱ لیتر شیر، ۲۵۰ گرم شکر و ۲۰۰ گرم آرد سمولینا را داخل ظرفی بریزید. سپس روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیطتر و سفتتر از فرنی بشود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و ۱۰۰ گرم پودر پسته، ¼ قاشق چای خوری وانیل و ۳۰ گرم کره را به مواد دسر پستهای اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. در آخر دسر را در ظرف مناسب بریزید و با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید.
– برای اینکه دسر با کیفیت تری داشته باشید بهتر است پستهها را خودتان آسیاب کنید تا از سلامت و تازگی آنها مطمئن باشید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/