در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ادویه مخصوص کشورهای شمال آفریقا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

روش تهیه ادویه خوش عطر راس الحانوتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ماهی بسیار مناسب است.

در اکثر غذاهای مراکشی مانند طاجین گوشت و به از این ادویه استفاده می شود. شما براحتی می توانید این ادویه خوش عطر و طعم را در منزل تهیه کنید و در انواع غذاهای گوشتی از آن استفاده کنید.

مواد لازم

پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم گشنیز خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تمام ادویه ها را در کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس ادویه راس الحانوت را در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر ادویه کم نشود. با این مقدار شما سه قاشق غذاخوری ادویه مراکشی خواهید داشت.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
عالیبود