به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه طعمدهندهی اصلی غذاها هستند و هر کشور و منطقهای طعم و رنگ منحصر به فرد خود را دارد. در این مقاله میخواهیم با معرفی ادویه غذاهای ترکی شما را به دنیای طعمهای جدید ببریم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پودر فلفل قرمز ۶ قاشق
نعناع خشک ۳ قاشق
دارچین ۲ قاشق
پودر سیر ۲ قاشق
پودر زیره ۱ قاشق
نمک ۱ قاشق
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پونه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تمام ادویههای مذکور را در میکسر خوب باهم مخلوط کنید و در نهایت پودر بدست آمده را در یک بطری شیشهای نگهداری کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/