به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز جمعه در بازدید از بیمارستان اهر گفت: شناسایی بیماران کرونایی از سوی شبکه بهداشت و درمان اهر مطلوب است.
او افزود: عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر در غربالگری و بیماریابی بیماران کرونایی مطلوب بوده و افزایش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در این شهرستان به دلیل غربالگریهای انجام شده است.
صومی گفت: توزیع ماسک خارج از داروخانهها به هیچ وجه از نظر حفظ سلامتی مورد تأیید دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیست، لذا در هر صورت باید ماسک در داروخانهها به مردم تحویل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: تولید و توزیع ماسک که در کارگاهها تولید میشود بایستی مراحل استریل را طی کرده و سپس از مراجع مورد تأیید همچون داروخانهها در اختیار شهروندان قرار گیرد و تا جایی که اطلاع دارم در داروخانههای اهر ماسک دست دوز به فروش نمیرسد.
او گفت: پروتکل بهداشتی بایستی با اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند در صنوف با جدیت رعایت شود و این وظیفه که بر عهده بهداشت محیط بوده بایستی نظارتها و ملاحظات بهداشتی را در اماکن عمومی تشدید کنند و با توجه به فعالیت کسب و کارهای کم ریسک، نقش بهداشت محیط بیش از پیش کلیدی و تأثیرگذار خواهد بود.
صومی گفت: تقاضای ما از مردم این است که تا زمان کنترل و مهار ویروس کرونا در شهرستانها و استان به توصیهها و پروتکلهای بهداشتی توجه ویژهای داشته باشند
او گفت: مردم اهر بایستی حدالامکان از مراجعه غیرضروری به بیمارستان باقرالعلوم اهر خودداری کنند، توصیه میکنیم هر فردی که علائم ویروس کرونا را دارد ابتدا به مراکز ۱۶ ساعته اهر مراجعه کرده و اگر نیاز باشد پزشک خواهد گفت که به بیمارستان مراجعه کنند یا خیر، در غیر این صورت مراجعه غیرضروری به بیمارستان توصیه نمیشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین افزود: راهاندازی نقاهتگاه در بیمارستان قدیم اهر طبق پیگیریهای فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان از طریق ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان پیگیری میشود.
در ادامه سفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به شهرستان اهر، صومی از کارگاههای تولید ماسک و بخشهای مختلف بیمارستان باقرالعلوم اهر بازدید کرد.
انتهای پیام/