به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تزیین کیک و شیرینی راههای مختلف وجود دارد. لوازم و محصولات متعددی میتوانید کیک یا شیرینی شما را زیباتر جلوه دهد و حتی خوشمزهتر کند. بریلو یکی از آن هاست. بریلو مایع براق ژله مانند است که از آن برای تزیین انواع کیک، شیرینی، بیسکویت و دسر استفاده میشود. غالبا بریلو برای روکش کیک یا شیرینی کاربرد دارد. بریلو طعمها و رنگهای مختلف دارد و بسته به سلیقه خود میتوانید از این محصول استفاده کنید. با استفاده از طعمهای مختلف بریلو مانند بریلو سیب، پرتقال، توت فرنگی و آلبالو یا با مخلوط چند طعم با رنگهای مختلف، اثر زیبایی خلق کنید و به تزیین کیک یا شیرینی خود بیشتر تنوع بدهید. از آن جا که بریلو بسیار چسبنده بوده و هیچ گونه ریزشی از روی سطح و کنارههای کیک ندارد، استفاده از بریلو روی کیک بهترین گزینه است. از بریلو برای تازه ماندن میوههای روی کیک و شیرینی نیز استفاده میشود.از آن جا که طرز تهیه بریلو بسیار آسان است، ما چند روش از طرز تهیه بریلو را به شما آموزش میدهیم تا در خانه بریلو درست کنید:
مواد لازم برای بریلو
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۳ پیمانه
آبلیمو ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
روش اول: تهیه بریلو با نشاسته
متداولترین روش تهیه بریلو، طرز تهیه بریلو با نشاسته ذرت است.
طرز تهیه بریلو با نشاسته ذرت:
مرحله اول:
ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و دو قاشق آب به آن اضافه کنید.
مرحله دوم:
شکر را در بقیه آب حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا حل شود.
مرحله سوم:
آب لیمو و نشاسته با آب را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مرحله چهارم:
اسانس و رنگ خوراکی را در مرحله آخر به آن اضافه کنید و هم بزنید.
روش دوم: تهیه بریلو با ژلاتین
روش دوم تهیه ژله بریلو با پودر ژلاتین یا ژلاتین است.
مواد لازم برای ژله بریلو با ژلاتین:
– آب ۲ قاشق غذاخوری
– پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
– سیروپ یا شربت ذرت ۲ پیمانه
– اسانس مایع به مقدار لازم
طرز تهیه بریلو با پودر ژلاتین:
مرحله اول:
ابتدا پودر ژلاتین را در آب بریزید و اجازه دهید روی آب باز شود. سپس آن را داخل مایکروفر بگذارید تا کاملا حل شود.
مرحله دوم:
سیروپ یا شربت ذرت را روی حرارت بگذارید و پس از گرم شدن، مخلوط آب و ژلاتین را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم:
مواد را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس را به آن اضافه کنید.
روش سوم: تهیه بریلو با پودر آگارآگار
روش دیگر طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار است. شما میتوانید با این پودر، بریلو گیاهی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه بریلو با پودر آگارآگار:
– پودر آگارآگار ۱ و ½ قاشق غذاخوری
– شکر ۳۵۰ گرم
– آب ½ لیتر
– جوهرلیمو ¼ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار:
مرحله اول:
ابتدا آب و ۲/۳ شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
مرحله دوم:
مابقی شکرا را با پودر آگارآگار ترکیب کنید.
مرحله سوم:
بعد از آن که مایع کمی جوشید، مخلوط پودر آگارآگار و شکر را با جوهرلیمو به آب اضافه کنید تا چند دقیقه بجوشد.
بعد از سرد شدن، اسانس و رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید.
نکات کلیدی تهیه بریلو:
– ژله بریلو را میتوان به مدت ۲ ماه در یخچال نگهداری کرد.
– ژله بریلو با ژلاتین یا پودر آگار آگار در یخچال سفت میشود، اما بریلو با نشاسته ذرت، بعد از ماندن در یخچال همچنان حالت خیس و براق خود را حفظ میکند و روانی و شفافیت خود را از دست نمیدهد.
– در روش تهیه بریلو با نشاسته ذرت از آبلیمو آماده یا مانده استفاده نکنید. هننگاه تهیه بریلو همان موقع آب لیمو را بگیرید و مصرف کنید.
– شاید میزان آبلیمو در مواد اولیه زیاد به نظر برسد، اما نسبت شکر و آبلیمو تناسب داشته و اگر مقدار آب لیمو را کم کنید، حالت روانی و براقی ژله بریلو کم میشود.
– میتوانید غلظت ژله بریلو را به دلخواه بیشتر کنید. مثلا برای تزیین کیک با قیف باید بریلو کمی غلیظ باشد. اما ژله بریلو برای روکش کیک نیازی به غلیظ شدن زیاد ندارد. اگر میخواهید از ژله بریلو روی روکش خامهای استفاده کنید، غلظت ژله را کم کنید.
– میتوانید به جای اسانس از رنگهای خوراکی استفاده کنید.
– در روش دوم، میتوانید به جای استفاده از پودر ژلاتین از ورقه ژلاتین استفاده کنید. آن را چند دقیقه در آب بخیسانید و در آن حل کنید.
– میتوانید با اضافه کردن شکلات به مواد اولیه، بریلو شکلاتی درست کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد بریلو به مجله ایران کوک شاپ مراجعه کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/