به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ باید دست های خود را به طور مرتب به مدت ۲۰ ثانیه قبل از خروج از خانه یا بعد از وارد شدن به حریم منزل با آب و صابون شستشو داد.
شستن دست با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه قبل از پختن و حتی مصرف غذا نباید فراموش شود.
افراد برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ در هنگام ورود به محل کار، بعد از آلوده شدن دست ها به بزاق و ترشحات بینی و قبل از نگهداری سالمندان و کودکان باید دست ها را به مدت ۲۰ ثانیه بشورند.
افراد باید قبل از دست زدن به ظروف و مواد غذایی مشترک با سایر افراد و اعضای خانواده مثل نان و قندان دست ها را به مدت ۲۰ ثانیه شستشو دهند.
نحوه شست درست دست ها برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ بدین صورت است که در ابتدا دست ها را مرطوب کرده و سپس با صابون مایع دست ها را صابونی کرده و کف دست ها را بهم مالیده و چین های کف دست را خوب تمیز کنید.
بین انگشتان را از قسمت کف دست ها شسته و این کار را از پشت دست انجام دهید. سپس بین انگشتان و نوک شصت همچنین مچ دست با دقت شسته شود و سپس دست ها را با دستمال کاغذی یا حوله یک بار مصرف خشک کنید و شیر آب را با همان دستمال بسته و سپس حوله یک بار مصرف را ترجیحا در سطل اشغال در دار بیندازید.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ چرا نباید برای شستن دستها از آب داغ استفاده کرد؟
بیشتر بخوانید: ۱۲ راه برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا
بیشتر بخوانید: چگونه کودکانی شاد داشته باشیم؟
انتهای پیام/