به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه با یکی از میان وعدههای خوشمزه و متفاوت عربی آشنا خواهیم شد.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
- پیاز رنده شده: نصف پیمانه
- ارده ۱ قاشق: غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه:۱ قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده: نصف پیمانه
- گوجهفرنگی خرد شده: ۲ عدد
- روغن زیتون: یک سوم پیمانه (برای داخل مواد)
- سیر کوبیده: ۱ قاشق چایخوری
- نان تافتون: ۴ عدد (یا نان لبنانی برکات ۱ بسته)
روغن زیتون: برای نان به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده، پیاز، ارده، نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری، گوجه فرنگی و یک سوم روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا مایه گوشت نرم و یکدست شود. سپس آن را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. نان لبنانی را به چهار قسمت تقسیم کنید و یک لایه نازک از مواد گوشتی را روی یک طرف از یک چهارم از برش نان قرار دهید یا اینکه نان تافتون را به دو قسمت تقسیم کنید و مواد گوشتی را در یک طرف نان قرار دهید و لایه دیگر را روی آن بگذارید. روغن زیتون را روی نانها بمالید.
در این مرحله میتوان با ۳ روش این نانها را پخت:
۱ ـ نانها را در ساندویچ ساز قرار دهید و ۷ دقیقه با فشار دست در آن نگه دارید.
۲ ـ در توریهای مخصوص بگذارید و ۱۰ دقیقه روی ذغال قرار دهید و پشت و رو کنید. (روش عربی)
۳ ـ نانها را در فویل بپیچید و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
نکته:
نان لبنانیِ «برکات» نوعی نان دو لایه است.
منبع: الکوثر
انتهای پیام/