به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرو دسر در میهمانیها و مجالس این روزها حسابی طرفدار پیدا کرده که با انواع مواد خوشمزه میشه دسرهای خونگی و خوشمزه درست کرد. از دسرهای پنیری و کرمی گرفته تا دسرهای میوهای و ساده که هر کدومشون طرفداران زیادی دارن. در بین دسرهای ساده مجلسی میتونیم به کیک بستنی اشاره کنیم که قطعا دوستداران بستنی از خوردنش حسابی لذت میبرن. اصلا مگه کسی هست که بستنی دوست نداشته باشه؟ کیک بستنی (ice cream cake) انواع مختلف داره و میشه با مواد و طعم دهندههای مختلف به راحتی نوعی از اون رو درست کرد. مثل کیک بستنی ساده، کیک بستنی بیسکویتی، شکلاتی، میوهای و… کیک بستنی گردویی که امروز قصد دارم بهتون آموزش بدم یکی از خوشمزهترین و دلچسبترین دسرهاییه که میشه با کمترین و سادهترین مواد درست کرد. همیشه بچهها از همکاری در زمینه پخت و پز و تهیه کیک و دسر لذت میبرن پس میشه تهیه کیک بستنی رو برای خودتون و بچهها تبدیل به یک سرگرمی دلنشین کنید تا لذتش چندبرابر بشه.
پس در ادامه روش تهیه کیک بستنی گردویی مجلسی رو با هم میخونیم و امیدوارم از آموزش این دسر فوق العاده لذت ببرید.
مواد لازم برای کیک بستنی گردویی
بستنی وانیلی یک لیتر
گردو ۱ پیمانه
عسل یا شیره افرا ۱/۲ پیمانه
کره ۱ قاشق چایخوری
مواد کراست بیسکوییت
بیسکوییت پودر شده ۲ پیمانه
کره نرم شده ۴ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
مرحله اول:
برای تهیه کراست یا پایه این دسر تابستانی باید بیسکویت، دارچین، کره نرم شده را داخل میکسر بریزید و آن را مخلوط کنید تا یکدست شود. (اگر دوست دارید کراست کمی پف کند ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید)
مرحله دوم:
دیواره و کف یک قالب کمربندی ۲۳ سانتی را با مقداری روغن چرب کنید. ۱/۴ از مواد آماده شده را بردارید و باقی مواد کراست بیسکوییت را داخل قالب بریزید و با دست یا قاشق فشار دهید تا منسجم شود.
مرحله سوم:
قالب کراست کیک بستنی را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پایه دسر بپزد؛ و بعد اجازه دهید خنک شود.
طرز تهیه بستنی جلاتو با طعم کاپوچینو
مرحله چهارم:
در این مرحله تا پخته شدن بیسکویت میتوان گردو عسلی را تهیه کرد. کره را در تابه بریزید تا ذوب شود و بعد گردو را بیافزایید. پس از تفت دادن گردو عسل یا شیره افرا را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا گردوها به خوبی با شهد مخلوط شوند. اجازه دهید گردو خنک شود.
مرحله پنجم:
۱/۴ از بیسکویت کنار گذاشته شده و ۲/۳ از گردو را همراه بستنی در میکسر بریزیذ تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط شود. دقت کنید نباید مواد شل و روان باشد در حدی که مخلوط شود کافی است.
مرحله ششم:
بستنی گردویی را در قالب روی کراست بیسکوییت سرد شده بریزید و روی آن را صاف کنید و به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید تا کیک بستنی گردویی کاملا آماده شود.
مرحله هفتم:
برای خارج کردن دسر از قالب دیوارهها را به وسیله چاقویی نازک و مرطوبی جدا کنید و بعد کمربند قالب را به آرامی باز کنید تا به خوبی از دسر جدا شود و در عین حال به ظاهر آن آسیب وارد نشود. دسر را با مقداری گردو و بیسکویت یا هر ماده تزیینی دیگر میتوان تزیین کرد.
نکات کلیدی تهیه کیک بستنی گردویی
– کیک بستنی گردویی را میتوان با انواع مواد طعم دهنده مانند ادویهها و اسانسها و یا حتی میوههای طبیعی طعم دار کرد.
– میتوان کمی شکلات تختهای همراه بستنی در میکسر ریخت تا دسر خوشمزه تری داشته باشید.
– سس کارامل یکی از مناسبترین سسها برای سرو در کنار این دسر بستنی است پس میتوانید کمی سس کارامل تهیه کنید و روی دسر بریزید.
– شیره افرا را میتوان از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کرد.
– به جای شیره افرا میتوانید از شیره طلایی هم استفاده کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/