به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه دستور تهیه های بسیار متنوعی دارد و هر کدام طعم و خصوصیت خاص خودشان را دارند.
مواد لازم:
تره فرنگی درشت یک کیلوگرم
پیاز سه عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برنج پخته دو پیمانه
نعنا، شوید و جعفری خرد شده از هر کدام دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
هویج بزرگ یک عدد
نمک و فلفل و روغن زیتون و آب به میزان لازم
طرز تهیه:
قسمت سفید ترهفرنگی را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده طوری که فقط به مغز آن برسید و آن را بیرون آورید و در مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود. بقیه مواد را به غیر از هویج با هم مخلوط کنید و در تابه تفت دهید. ساقههای ترهفرنگی را به آرامی از هم جدا کنید و در هر ساقه کمی از مایه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی ببندید. هویج را حلقهای کرده و کف قابلمه کنار هم چیده و دلمهها را روی آن قرار دهید. مقداری آب و نمک و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و با در بسته اجازه دهید دلمهها بپزند و بعد با کمال میل نوش جان کنید.
منبع: تکناز
انتهای پیام/