به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی گرما از غذاهای محلی اردبیل است. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه “ترشی گرما” را مشاهده کنید.
مواد لازم
پیاز
۱ عدد
گوشت خورشتی
۳۰۰ گرم
آلوچه (خورشتی)
۱۵ عدد
لوبیا چشم بلبلی
۱/۲ پیمانه
زعفران آب کرده (غلیظ)
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ترشی گرما:
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید.
قابلمهای را روی حرارت قرار دهید و پیاز داغ را با گوشت داخل آن بریزید و گوشت را تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
بعد داخل آن ۲ پیمانه آب اضافه کنید تا بپزند. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا، آلوچه و مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم تا همه مواد با هم بپزند و به اصطلاح جا بیفتند.
در آخر زعفران را هم به خورش اضافه میکنیم تا خوش رنگ و خوش عطر شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/