جمشید مرادی مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به برداشت سیر از اراضی کشاورزی این شهرستان گفت: با پیگیریهای مروجین و کارشناسان جهاد کشاورزی و تشکیل کارگروه سیر و با برگزاری کلاسهای ترویجی و توجیهی کشاورزان در سال زراعی جاری بالغ بر ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت سیر رقم محلی رفته است.
او افزود: از این میزان سطح زیر کشت بیش از ۴ هزار تن محصول سیرتر برداشت و روانه بازار مصرف گردیده است.
مرادی بیان داشت: نوع سیر کشت شده در رامهرمز را از توده محلی این شهرستان است و سیر رامهرمز از لحاظ عطر، طعم و خواص نسبت به سایر ارقام موجود در کشور بی نظیر و منحصر به فرد است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامهرمز ادامه داد: کاشت محصول سیر رامهرمز در مهرماه انجام و در فروردین ماه برداشت میشود.
این مقام مسئول تصریح کرد: قیمت هر کیلو سیر سبز رامهرمز تازه برداشت در بازار بطور متوسط ۶۰ هزار ریال هست.
انتهای پیام/م