به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کاظمی رئیس پلیس فتای استان تهران در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به سیمکارتهای بیهویتی که وجود دارند؛ اظهار کرد طی جلساتی که با سازمان تنظیم مقررات و اپراتورها داشتیم قرار شد تا اپراتورها راهکاری را برای مقابله با این سیم کارتهای بی هویت ارائه کنند.
وی افزود بیشترین تعداد سیم کارتهای بدون هویت متعلق به شرکت ایرانسل است، زیرا این شرکت به تمام توریستهایی که وارد کشور میشوند تا ۳ عدد سیم کارت می دهد.
رئیس پلیس فتای استان تهران با بیان اینکه دلالان این سیمکارتها را خریداری میکنند اظهار کرد: هنگامی که سیم کارتها به افراد توریست ارائه میشود دلالان آنها را خریداری میکنند که در این هنگام یک سیم کارت به توریست میرسد و دو سیم کارت برای دلال باقی میماند و در بازار آزاد میان مجرمان به فروش میرسد.
سرهنگ کاظمی افزود: اپراتورها باید خودشان راهکاری برای مقابله با این سیم کارتهای بی هویت ارائه دهند البته مراجع قضایی به دنبال پیگیری این موارد هستند و دادگستری استان تهران موضوع را با قدرت پیگیری میکند.
وی درباره راهکار برای مقابله با این کار گفت: قرار شده است که اپراتورها سیمکارتهای اعتباری ارائه کنند، یعنی هر سیم کارت تا ۲ ماه و به نوعی ۶۰ روز اعتبار داشته باشد و پس از گذشت آن زمان، سیمکارت باطل شود که البته اگر این کار انجام شود میتوان از وقوع بسیاری از کلاهبرداری و جرائم کاست.
بیشتر بخوانید: سیمکارت بیهویت در شبکۀ ایرانسل وجود ندارد
انتهای پیام/