در گزارش زیر طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنجرا آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیش غذای میگو با سس خامه‌ای ترش نارنج بسیار سالم و اشتها آور است میگو خیلی سریع و آسان تهیه می‌گردد میگو را می‌توانید با ماکارونی پخته شده سرو نمایید.

پخت میگو با سس خامه‌ای نارنج + طرز تهیه

مواد لازم برای میگو با سس خامه‌ای نارنج

خامه و شیر:۲/۳ فنجان مخلوط مساوی
سس ترش نارنج:۱ قوطی بزرگ
پوست پرتقال:۱ قاشق چایخوری، رنده شده
میگو:۶۰۰ گرم، بزرگ و پهن، پوست کنده
زیره سبز:۳/۴ قاشق چایخوری
نمک:۱/۴ قاشق چایخوری
گشنیز تازه:۲ قاشق غذاخوری، خرد شده
پاستای پهن پخته شده:اختیاری

طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنج

ابتدا میگو‌ها را پاک کرده و پوست آن را بکنید، سپس شسته و خوب خشک کنید.

میگو‌ها را با نمک و زیره مزه دار کرد و در روغن داغ بریزید تا سرخ شود. در این فاصله سس را آماده نمایید.

برای درست کردن سس، بقیه مواد را در مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شده و سس یکدستی حاصل شود.

میگو‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سس خامه‌ای نارنج سرو نمایید.

منبع: مجله ماهی دریا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.