به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مکشوفی یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیهی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
طرز تهیه :
۱
نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز
۲
باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.
۳
وقتی حالت کرم مانند گرفت آب زعفرون و گلاب رو هم بریزید و به هم زدن ادامه بدید.
۴
وقتیکه خوب سفت شد زیر گاز رو خاموش کنید و توی ظرف دلخواه بریزید و بگذارید توی یخچال تا خنک شود و خودش رو بگیره.
تصاویر مراحل تهیه مشکوفی
سایر نکات مشکوفی
نکته ۱: این دسر خوشمزه رو توی ۳ طعم زعفرونی، وانیلی و کاکائویی میشه درست کرد.
نکته۲: میزان نشاته رو باید چشم انداز بسنجید.
اگه کم باشه دسرتون مثل فرنی میشه، اما اگه زیاد باشه سفت میشه.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/
در ثانی مقدارش به ازای هر یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری نشاسته و حدود دو ق غ شکر
1مالیوان نشاسته 1لیوان شکر(اگر خیلی شیرین میخورین نیم لیوان دیگه هم اضافه کنید)۴لیوان شیر +وانیل و کره و گلاب ک آخر کار اضافه میشه.تازه بیشتر از نیم ساعت طول میکشه ک بوی خامی نشاسته بره و بپزه تقریبا ده ساله دارم درست میکنم .
چرا اینجوری آموزش میدید!!!