در مطلب زیر طرز تهیه دسر خوش طعم مکشوفی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مکشوفی یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.

زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

طرز تهیه : 

۱
نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل کنید و بگذارید روی شعله گاز
۲
باید مدام هم بزنید تا شروع کنه به سفت شدن.
۳
وقتی حالت کرم مانند گرفت آب زعفرون و گلاب رو هم بریزید و به هم زدن ادامه بدید.
۴
وقتیکه خوب سفت شد زیر گاز رو خاموش کنید و توی ظرف دلخواه بریزید و بگذارید توی یخچال تا خنک شود و خودش رو بگیره.
تصاویر مراحل تهیه مشکوفی

سایر نکات مشکوفی
نکته ۱: این دسر خوشمزه رو توی ۳ طعم زعفرونی، وانیلی و کاکائویی میشه درست کرد.
نکته۲: میزان نشاته رو باید چشم انداز بسنجید.
اگه کم باشه دسرتون مثل فرنی میشه، اما اگه زیاد باشه سفت میشه. 

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
اولا اسم دسر مشکوفی هست
در ثانی مقدارش به ازای هر یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری نشاسته و حدود دو ق غ شکر
Iran (Islamic Republic of)
مهتاب
۰۱:۱۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
برای چی تعداد پیمانه های مواد مصرفی رو ننوشتن
Iran (Islamic Republic of)
سیده فاطمه
۰۳:۳۵ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
میزان موادی
1مالیوان نشاسته 1لیوان شکر(اگر خیلی شیرین میخورین نیم لیوان دیگه هم اضافه کنید)۴لیوان شیر +وانیل و کره و گلاب ک آخر کار اضافه میشه.تازه بیشتر از نیم ساعت طول میکشه ک بوی خامی نشاسته بره و بپزه تقریبا ده ساله دارم درست میکنم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
نمونه بشقاب تو را من هم دارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
ادم وقتی دستوراشپزی میده یعنی استاد هست اندازه هارو هم میگه دیگه وگرنه اینجور دیمی که همه اشپز هستند دستور اشپزی مال باسوادشه باسواد معیار تودستشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
اندازه مواد چرا ننوشته!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
.برایه شیرپاکتی ۳قاشق غذاخوری نشاسته یه قاشق ارد یک عددزرده تخم مرغ ۴قاشق گلاب شکر به مقدارلازم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
دولیوان شیر دوقاشق سوپخوری نشاسته و یک قاشق شکر منطقیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
خیلی ممنون. مواد اولیش چقدره؟
چرا اینجوری آموزش میدید!!!
Iran (Islamic Republic of)
مهسا
۱۵:۳۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
آخه میزانش همش چشمیه.چیزی نیست که بخوای براش اندازه دقیق بگی.خودتون بایدمتوجه بشید.من یک مازنیم وسالهای سال این دسرخوشمزه روخوردم ووااااقققعععاااااعالیه.چندبارکه درست کنین اندازه هاش دستون میاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
عجب دستوری بسیار دقیق و کارآمد بود سپاس
Iran (Islamic Republic of)
روانشناس
۰۴:۱۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
عاااالیه حتما امتحان کنین