به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق اعلام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران هر کارت سوختی که بامداد جمعه بیست و چهارم آبان سال گذشته شارژ شده باشد میتواند تا ۶ ماه سوخت خود را ذخیره کند. یعنی در پایان هر ماه سهمیه واریز شده به کارتهای سوخت نمیسوزد.
طبق برآورد خبرنگار ما قرار بود زمان سوخت این سهمیههای ذخیره شده ۲۵ اردیبهشت سال ۹۹ به پایان برسد و به قول معروف این سهمیهها میسوزد.
همین امر منجر شد که برخی از مالکان کارت سوخت نگران سهمیه ۳۶۰ لیتری خود باشند و بر این باورند که ظرفیت کارتهای سوخت ۳۶۰ لیتر بیشتر نیست و امکان سوخت شدن آن وجود دارد و این امر باعث نگرانی برخی از دارندگان کارت سوخت شده است.
بیشتر بخوانید: چه تعداد کارت سوخت هنوز در باجه معطله سرگردانند؟
فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به امکان افزایش ظرفیت کارتهای سوخت مالکان خودرو گفت: سهمیه ۶۰ لیتری ماهیانه بنزین افراد در صورت عدم استفاده به صورت خودکار به ماه بعد منتقل میشود، البته باید توجه داشت که پس از ۶ ماه، مازاد ۳۶۰ لیتر از کارت سوخت شخصی افراد حذف میشود، بدین معنا که پس از این زمان، هر چه بیش از ۳۶۰ لیتر در کارت سوخت افراد وجود داشته باشد، حذف خواهد شد.
او ادامه داد: هم اکنون جلساتی در این زمینه در شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی در حال شکل گیری است تا تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شود به طوری که قرار است این موضوع در واریز سهمیه بنزین اردیبهشت امسال در نظر گرفته شود.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در ادامه با اشاره به اینکه سقف ظرفیت کارتهای سوخت ۳۶۰ لیتر است، اضافه کرد: به طور کلی ظرفیت کارتهای سوخت ۳۶۰ لیتر است و ممکن است این ظرفیت افزایش یابد و احتمال دارد این ظرفیت افزایش یابد.
کاهی بیان کرد: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران فقط مجری است و اگر به ما ابلاغ شود ما آن را اجرایی و سقف ظرفیت کارتهای سوخت مالکان خودروها را افزایش میدهیم.
انتهای پیام/
مبنا 360 لیتره یا 6 ماه سهمیه؟
سهمیه بنزین تاکسی های فرودگاه به چه صورت است اگر زیر ۳۶۰ لیتر داشته باشن آخر ماه میسوزد؟