به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، حجتالاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی ظهر امروز در کارگروه بررسی وضعیت اشتغالزایی استان که با حضور برخی از مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد بر تشکیل هیئتهای اندیشهورز در زمینههای مختلف اقتصادی، فرهنگی و خدماتی و ... تاکید کرد و اظهار داشت: راه برونرفت از مشکلات و مسائل فعلی استان لرستان تشکیل جلسات اندیشهورز و استفاده از خرد جمعی، علم، درایت و آگاهی نخبگان است و برای حل مشکلات استان باید از تجربیات علمی و عملی صاحبنظران و نخبگان بهره گرفت.
وی با بیان اینکه بنده از بدو ورود به استان لرستان بر تشکیل جلسات اندیشهورز تاکید داشتهام، افزود: در هیئتهای اندیشهورز تمام سازمانهای اداری بر حسب ماموریتهای خود در بخشهای اقتصادی، اشتغال، امنیتی، رفاهی، فرهنگی و ... را دستهبندی خواهند شد و مباحث مختلف را مورد بحث و گفتگو قرار میدهند.
نماینده، ولی فقیه در لرستان عنوانکرد: هیئتهای اندیشهورز براساس موضوعات مختلف دارای زیربخشهایی هستند که هر کدام دارای یک دبیر هستند.
وی با اشاره به اینکه بنده در خطبههای نماز جمعه و مصاحبههای خود با رسانهها به مباحث مربوط به مشکلات استان و راه برونرفت آنها ورود پیدا کردهام، خاطرنشان کرد: ما بر استفاده از ظرفیتهای استان تاکید داریم، زیرا لرستان علیرغم دارا بودن ظرفیتهای مختلف مانند آب، زمینهای حاصلخیز، باغات، معادن و ... متاسفانه نرخ بیکاری آن در پاییز شال گذشته ۱۳.۸ درصد بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه رتبه نرخ مشارکتهای اقتصادی استان در پاییز ۹۸ در کشور ۲۵ است، تاکید کرد: سهم استان از صنعت و معدن نیز از نرم کشوری پایینتر بوده است و نرخ تورم لرستان نیز به لحاظ نقطه به نقطه، ماهانه و یا سالیانه دوم و سوم است.
وی با تاکید به اینکه لرستان دارای معادن راکد زیادی است، گفت: این درحالی است که استان ما ۲۸ درصد سنگهای تزیینی کشور و سه درصد سنگهای تزیینی جهان را دارد، ولی باز هم مسئله عمده ما بیکاری جوانان و وضعیت معیشت طبقات ضعیف جامعه است.
نماینده، ولی فقیه در لرستان با تاکید به اینکه دشمن میخواهد از طریق اقتصادی بین مردم و نظام فاصله بیندازد، اظهار داشت: مسئله دشمن اقتصاد در راستای تخریب جمهوری اسلامی است.
وی با بیان اینکه صاحبنظران بر رونق و جهش تولید برای ایجاد اشتغال پایدار تاکید دارند، افزود: ما خواهان پیشرفتهای معنوی و مادی، سلامت معنوی و محبت اسلامی، رفاه، امنیت، شکوفایی استعدادها، رها شدن از آسیبهای اجتماعی و اقتصادی قوی برای استان لرستان هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین شاهرخی با تاکید به اینکه استان لرستان نیازمند اقتصادی قوی است، عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی سبب میشود که اقتصاد ما در فراز و نشیبها متزلزل نشود و از طرف دیگر اقتصاد قوی با مدیران جهادی محقق میشود.
وی کار انبوه و متراکم مبتنی بر علم و رایت را از ویژگیهای یک مدیر جهادی دانست و بیان کرد: مدیر جهادی باید با تدبیر و مردمی باشد.
نماینده، ولی فقیه در لرستان از همه مدیران اقتصادی، فرهنگی، رفاهی و ... استان خواست تا برنامههای خود را در راستای برنامه ششم توسعه در راستای کاهش نرخ بیکاری استان لرستان ارائه دهند و خاطرنشان کرد: مدیران استانی باید براساس منابع بخش خصوصی و دولتی، میزان سرمایهگذاری داخلی و خارجی برای کاهش نرخ بیکاری برنامههای خود را اعلام کنند.
امام جمعه خرمآباد ضمن انتقاد از وضعیت خیابانهای اصلی شهر خرمآباد گفت: شهرداری معتقد است که از دستگاههای اجرایی طلب خود را پرداخت نمیکنند، بنابراین دستگاهای اجرایی بدهی خود را به شهرداری پرداخت کنند، این نهاد خدماتی وظایف خود را انجام دهد، زیرا وضعیت خیابانهای اصلی همه شهرهای استان بهویژه مرکز استان نامناسب هستند.
وی تاکید کرد: منابع استانی برای جهش و تحول لرستان کفایت نمیکند و ما به اعتبارات ملی نیازمند هستیم بنابراین مدیران استان از ظرفیت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبارات ملی استفاده کند.
نماینده، ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه مسائل و مشکلات استان باید در هیئتهای اندیشهورز مطرح شود، عنوان کرد: راهحلهای بهدست آمده در هیئتهای اندیشهورز برای کمک به مدیران استانی اعلام میشوند.
وی خطاب به منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما از منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی میخواهیم به روشی متفاوتتر از روشهای سابق به وظیفه خود عمل کنند، زیرا روشهای گذشته برای استان جواب نداده و باید مشکلات کلان استان شناسایی و را در راستای حل آنها قدم برداشت.
انتهای پیام/د