به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه اخته خمس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
زغال اخته خشک و آلبالو خشک شده ۲۵۰ گرم
گلپر و آب و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا زغال اخته را به خوبی با دست میشوییم و سه بار آب آن را عوض میکنیم تا سنگ ریزهای در داخل آن باقی نماند. سپس به مدت پنج دقیقه درآب سرد خیس کرده، بعد از شستن، با چهار پیمانه آب به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم میجوشانیم.
سپس از روی شعله برداشته کمی که از حرارت افتاد زغالاختهها را با گوشتکوب به آرامی میکوبیم تا هسته آن جدا شود.
آلبالوها را هم مانند زغالاختهها شسته، سپس با چهار لیوان آب درون یخچال میگذاریم تا خوب خیس بخورد.
سپس آب آلبالوها را جدا کرده و آن را با زغالاخته مخلوط میکنیم و به آن نمک و گلپر زده، در یخچال میگذاریم و پس از سرد شدن سرو مینماییم. طعم این دسر خوشمزه و ترش را هرگز فراموش نخواهید کرد.
سایر نکات
اگه خواستین خوشرنگ بشه میتونید ۵۰ گرم زرشک رو با مقداری آب بریزین تو مخلوط کن تا به صورت پوره دربیاد بعد جداگانه بذارین روی حرارت تا یک مقدار بپزه بعد در اواخر پخت به زغال اخته و... اضافه کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/