در مطلب زیر طرز تهیه خمیر پیتزا تابه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا را می‌توان براحتی بر روی اجاق گاز و بدن فر نیز تهیه نمود. این کار نیازمند خمیری مناسب برای پخت ترد و نرم می‌باشد. مواد روی پیتزا با توجه به ذائقه شما و طبخ انواع پیتزا می‌تواند تغییر نماید.

طرز تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه‌ای (بدون نیاز به فر)

 


مواد لازم
خمیر مخصوص پیتزا تابه‌ای (بدون نیاز به فر)
۲
مواد اصلی
رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذا خوری
آرد
۲ لیوان
ماست‏
۱/۲ لیوان
تخم مرغ
۱ عدد
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
روغن
۲ قاشق غذا خوری
نمک
به مقدار لازم


طرز تهیه
خمیر مخصوص پیتزا تابه‌ای (بدون نیاز به فر)
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه

ابتدا آرد را با مقداری نمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده و بعد آن را ۲تا ۳مرتبه الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شود.

ماست را کاملا بزنید تا حالت روان پیدا کند. داخل کاسه‌ای آرد، ماست، تخم مرغ، و روغن را بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید سپس روی آن را با پارچه‌ای مرطوب پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

پس از این مدت زمان سطح کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک کنید.

خمیر را داخل تابه‌ای که کمی چرب شده بیندازید و اضافه آن را جدا کنید. رب گوجه فرنگی را در کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود،

سپس آن را روی خمیر مالیده و نیم ساعت صبر کنید و بعد هر نوع مایه پیتزا که دوست دارید روی خمیر بریزید و رویش را با پنیر پیتزا و آویشن بپوشانید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید، حدود ۱۵ تا۲۰ دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیر‌ها آب شوند سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

سایر نکات

۱) در صورتی که میخواهید این خمیر را در فر طبخ کنید آن را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
۲) در صورت تمایل مقداری زعفران هم به خمیر اضافه کنید.
۳) بهتر است در ۱۰ دقیقه ابتدای پخت روی ظرف دمکنی قرار دهید.
۴) اصلا نیازی نیست تابه را خیلی چرب کنید مختصر روغن برای چرب شدن کافی است.
۵) خواهشا از ماست خامه‌ای سون استفاده نکنید! این ماست برای استفاده در غذا اصلا مناسب نیست!

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.