به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با درست کردن آجیل با طعم ادویهجات هندی، یک شب پر عطر و بو برای مهمانانتان به یادگار بگذارید.
مواد لازم
آرد نخودچی ۱.۵ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
پودر زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز نیمه سابیده ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودرنوک قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
آب برای خمیر ۱/۴ فنجان
طرز تهیه
۱ آرد نخودچی رو در کاسهای الک میکنیم و نمک و فلفل و ادویهها و بیکنگ پودر و ۱ قاشق چایخوری روغن رو به آرد اضافه میکنیم.
۲ آب رو کم کم اضافه میکنیم تا به صورت خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت دربیاد. با ۱/۲ قاشق روغن روی خمیر رو چرب میکنیم.
۳ برای درست کردن رشتهها دستگاه مخصوصی هست که میشه از بیسکوییت ریز یا هر وسیله مشابهی برای رستهای کردن خمیر استفاده کرد.
۴ از صفحهای که سوراخهای نسبتا" درشت داره باید استفاده کنیم.
۵ خمیر رو داخل روغن فراوون طوری که رشتهها در روغن غوطه ور بشه میریزیم.
۶ تا زمانی که رشتهها قهوهای روشن بشه سرخ میکنیم ۲-۳ دقیقه. از روغن درمیاریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنش کشیده بشه.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/