وزیر اسبق وزارت ارتباطات گفت: جوسازی رسانه‌ای علیه فرکانس‌های صدا و سیما، بحث علمی نیست و دعوای به زور مُشت و بازو است.

سید محمد غرضی وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حواشی ایجاد شده پیرامون فرکانس‌های ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز صدا و سیما، با اشاره به اینکه جِدال صدا و سیما و وزارت ارتباطات، موضوعی قدیمی و چند ساله است، بیان کرد: از قدیم بود که وقتی یک کار دو مدیر داشته باشد، خراب می‌شود و مدیریت بر منابعی که نیاز بشر است یک مجری قانون می‌خواهد. جنگ بین صدا و سیما و وزارت ارتباطات از سال‌های پیش وجود داشته و همچنان نیز ادامه دارد.

وی در ادامه با تاکید بر این موضوع که مردم بین ادعای وزارت ارتباطات نسبت به صدا و سیما، سودی نخواهند برد، گفت: فرکانس هر کشور یکی از منابع مهم آن مملکت است و همه دستگاه‌ها به آن نیاز دارند و اگر هر بخشی در استفاده از آن کوتاهی کند، دودش به چشم مردم می‌رود.

وزیر اسبق وزارت ارتباطات یادآور شد: فرکانس یکی از منابع الهی است و هر دستگاه می‌تواند هزار صفحه دلیل برای استفاده از آن بیان کند، اما یکی از موضوعات مهم به کارگیری درست آن در راستای احقای حق مردم و مدیریت صحیح آن است. به زور نمی‌شود فرکانسی را تصاحب کرد و باید اَدله‌ای علمی برای استفاده از آن گفت که متاسفانه چنین مسئله‌ای مصداق علمی ندارد و طرح دعوا به زور مُشت و بازوست.


بیشتر بخوانید: وزارت ارتباطات ادله‌ محکم‌تر و فنی‌تری از صداوسیما ندارد ؛ نیاز به این فرکانس‌ها در صداوسیما همیشه وجود دارد


فرکانس‌ها جزء کوچکی در ارتقای افزایش سرعت اینترنت کشور است

غرضی در ادامه در خصوص طرح مسئله سرعت اینترنت کشور و اظهارات اخیر وزارت ارتباطات، گفت: کُندی سرعت اینترنت مصداق هزار اصول مدیریتی است که به ضرر کشور است. در واقع از یک باند به صورت موقت می‌شود بارها استفاده کرد یا آن را به بخش‌های دیگر منتقل کرد، همچنین می‌شود با استفاده از فیبر نوری این جبران کاهش سرعت اینترنت را فراهم کرد. در واقع افزایش سرعت اینترنت به خیلی از مسائل فنی و مدیریتی مربوط می‌شود که شاید موضوع فرکانس جزء کوچکی از آن باشد. 

وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم که جنگ بین وزارت ارتباطات و رسانه ملی حل نمی‌شود و فقط باید هر دو دستگاه در جلسه‌ای مشترک برنامه‌ای مدون تدوین کنند تا به شکل موقتی این غائله ختم شود. 

رئیس هیئت مدیره شرکت مشانیر گفت: سال‌هاست که شبکه‌های مخابراتی کشور موازی‌کاری می‌کنند و وجود عدم تمرکز مدیریتی باعث شده تا هرکس با استفاده از این فرکانس‌ها به فکر درآمدزایی خودش باشد و از این منبع الهی سوء استفاده کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
اگه هر طرف بخواد غير دموكراتيك و بزور متوسل بشه كار به مشت و لگد هم ميكشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
این فرکانسها باید در اختیار دولت باشه و اگه نفعی داشته باشه برای عموم مردم باشه، نه فقط دست یک وزارتخانه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۰:۲۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
جنابعالی چه دستاوردی داشتی یادته حاجی ما تیم بسیار های لول و تخصصی در مرکز تحقیقات مخابرات به سرپرستی دکتر پسیان عزیز مراکز تلفن شهری ساختیم و امدی زدی تو کاسه و کوزه ما و رفتی از ای تی تی سیستم وارد کردی یادته منکه افتخاری و به عشق نظام کار میکردم و یک ریال هم نگرفتم ولی این کار یعنی چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
چرا ای پی USA هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
برو بهش زنگ بزن. اینجا جای بحث خانوادگی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۷ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
جنگ زرگری یه . ببین می خوان باز چیکار کنن و چه بلایی سر محیط زیست و مردم بیارن !
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۰۸:۳۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
سلام ،

دست ما کوتاه و خرما بر نخیل .