سید محمد غرضی وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حواشی ایجاد شده پیرامون فرکانسهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز صدا و سیما، با اشاره به اینکه جِدال صدا و سیما و وزارت ارتباطات، موضوعی قدیمی و چند ساله است، بیان کرد: از قدیم بود که وقتی یک کار دو مدیر داشته باشد، خراب میشود و مدیریت بر منابعی که نیاز بشر است یک مجری قانون میخواهد. جنگ بین صدا و سیما و وزارت ارتباطات از سالهای پیش وجود داشته و همچنان نیز ادامه دارد.
وی در ادامه با تاکید بر این موضوع که مردم بین ادعای وزارت ارتباطات نسبت به صدا و سیما، سودی نخواهند برد، گفت: فرکانس هر کشور یکی از منابع مهم آن مملکت است و همه دستگاهها به آن نیاز دارند و اگر هر بخشی در استفاده از آن کوتاهی کند، دودش به چشم مردم میرود.
وزیر اسبق وزارت ارتباطات یادآور شد: فرکانس یکی از منابع الهی است و هر دستگاه میتواند هزار صفحه دلیل برای استفاده از آن بیان کند، اما یکی از موضوعات مهم به کارگیری درست آن در راستای احقای حق مردم و مدیریت صحیح آن است. به زور نمیشود فرکانسی را تصاحب کرد و باید اَدلهای علمی برای استفاده از آن گفت که متاسفانه چنین مسئلهای مصداق علمی ندارد و طرح دعوا به زور مُشت و بازوست.
بیشتر بخوانید: وزارت ارتباطات ادله محکمتر و فنیتری از صداوسیما ندارد ؛ نیاز به این فرکانسها در صداوسیما همیشه وجود دارد
غرضی در ادامه در خصوص طرح مسئله سرعت اینترنت کشور و اظهارات اخیر وزارت ارتباطات، گفت: کُندی سرعت اینترنت مصداق هزار اصول مدیریتی است که به ضرر کشور است. در واقع از یک باند به صورت موقت میشود بارها استفاده کرد یا آن را به بخشهای دیگر منتقل کرد، همچنین میشود با استفاده از فیبر نوری این جبران کاهش سرعت اینترنت را فراهم کرد. در واقع افزایش سرعت اینترنت به خیلی از مسائل فنی و مدیریتی مربوط میشود که شاید موضوع فرکانس جزء کوچکی از آن باشد.
وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم که جنگ بین وزارت ارتباطات و رسانه ملی حل نمیشود و فقط باید هر دو دستگاه در جلسهای مشترک برنامهای مدون تدوین کنند تا به شکل موقتی این غائله ختم شود.
رئیس هیئت مدیره شرکت مشانیر گفت: سالهاست که شبکههای مخابراتی کشور موازیکاری میکنند و وجود عدم تمرکز مدیریتی باعث شده تا هرکس با استفاده از این فرکانسها به فکر درآمدزایی خودش باشد و از این منبع الهی سوء استفاده کند.
انتهای پیام/
دست ما کوتاه و خرما بر نخیل .