به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هرچند نیم فصل اول لیگ برتر نوزدهم برای پرسپولیس با آرامش نسبی همراه بود و در نهایت به صدرنشینی این تیم منجر شد، نیم فصل دوم برای سرخپوشان پر از اتفاقاتی است که به نظر میرسد با شروع دوباره لیگ رنگ و بوی دیگری خواهد گرفت.
محمدحسن انصاریفرد که برای دومین بار مدیریت باشگاه پرسپولیس را برعهده گرفته بود به دنبال اختلاف نظر شدید با اعضای هیأت مدیره از مسئولیت خود کنار رفت تا مهدی رسول پناه به عنوان یکی از اعضای هیأت مدیره سرپرستی باشگاه را برعهده بگیرد.
رسول پناه در حالی به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس منصوب شد که در حضورش بین اعضای هیأت مدیره هم شک و شبهای وجود داشت و برخی اعتقاد داشتند وی مناسب حضور در هیأت مدیره باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس نیست، اما وزارت ورزش در ادامه اقدامات عجیب چند سال اخیرش برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، رسول پناه را به عنوان سرپرست باشگاه سرخ تهران معرفی کرد.
سرپرست جدید باشگاه پرسپولیس که یک دندانپزشک است مسئولیت باشگاه را برعهده گرفت به این امید که بتواند مشکلات پرتعداد مالی این تیم را حل کند و برای پروندههای پرهزینه پرسپولیس در فیفا هم تدبیر کند و بخشی از بدهیهای سنگین به بازیکنان و کادر فنی خارجی سرخپوشان را پرداخت کند. با این حال چیزی که تاکنون اتفاق افتاده غیر از وعدهای است که او به وزارت ورزش داده بود.
هرچند رسول پناه به عنوان سرپرست امور باشگاه پرسپولیس را در اختیار داشت، اما طبیعتاً این باشگاه برای ادامه حیات خود و حل مشکلاتش به یک مدیرعامل ثابت نیاز داشت تا بتواند با قدرت بیشتری کارها را پیگیری کند. در حالی که انتظار میرفت اوضاع باشگاه پرسپولیس سروسامان پیدا کند، مهدی محمدنبی از حضور در هیأت مدیره کناره گیری کرد و به فدراسیون فوتبال رفت تا اوضاع سرخها پیچیدهتر از قبل شود. با رفتن او مهرداد هاشمی هم فعالیتهایش را برای رسیدن به مدیرعامل باشگاه آغاز کرد.
در حالی که مهرداد هاشمی به طور غیر رسمی تاکید کرده بود که تمایلی به مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس ندارد، اما دوئل غیرمستقیم او با مهدی رسول پناه برای رسیدن به صندلی مدیرعامل اوضاع باشگاه را تا حدود زیادی دوگانه کرده بود. با این حال هر دو طرف در تلاش بودند تا زمینه رسیدن به کرسی مدیریت باشگاه سرخ تهران برای خود را فراهم کنند.
البته وزیر ورزش که به دنبال رساندن این باشگاه به آرامش بود، برای تکمیل کردن ترکیب هیأت مدیره پرسپولیس مذاکراتی را با برخی گزینههای مد نظرش آغاز کرده بود تا با معرفی دو عضو دیگر هیأت مدیره را کامل کند، اما هنوز نتوانسته به جمع بندی نهایی برسد. در این مورد گفته میشود که احتمال انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس از بین دو عضو جدید هم وجود دارد. ظاهراً مسعود سلطانی فر اعتقادی به مدیرعاملی رسول پناه و هاشمی در پرسپولیس ندارد و دنبال گزینه دیگری است.
هر چند وزیر ورزش به هیچکدام از دو عضو فعلی هیأت مدیره برای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس چراغ سبز نشان نداده است، اما آنها رایزنی و تلاشهایشان را آغاز کرده اند تا بتوانند از راههایی که سراغ دارند نظر سلطانی فر را تغییر دهند. در این مورد عنوان شده بود که یکی از اعضای هیأت مدیره برای رسیدن به هدفش لابیهایی را هم با یک وزیر صنعتی انجام داده تا او سفارشش را به وزیر ورزش بکند.
اما این همه ماجرای روی داده در باشگاه پرسپولیس نیست چرا که دسته بندی و باندبازیهای غیرمحسوس در تیم صورت گرفته که ممکن است در آینده تبعات بدی برای باشگاه پرسپولیس داشته باشد. این اتفاق از آنجا گمانه زنی میشود که برخی بازیکنان تأثیرگذار پرسپولیس هم وارد دعوای مدیرعاملی شده اند. خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که چهار بازیکن پرسپولیس که اصالتی مشترک از یک منطقه دارند با همراهی یک پیشکسوت لابیهایی را برای یک گزینه انجام داده اند.
براساس اخبار دریافتی خبرنگار مهر، این بازیکنان در توافقی که با یکی از گزینههای مدیرعاملی داشته اند قول حمایت از وی را داده اند و در مقابل قولهایی را هم گرفته اند که شامل پرداخت کامل مطالبات برخی از آنها میشود و یکی از بازیکنان هم قولی دریافت کرده که در پایان دوران فوتبالش شانس بالایی برای نشستن روی نیمکت سرخپوشان خواهد داشت.
در مورد نقش این پیشکسوت که سابقه زیادی هم در پوشیدن پرسپولیس ندارد اینطور گفته میشود که وی به دلیل فعالیتهایی که در یک شرکت تبلیغاتی دارد، همکاری نزدیکی هم با باشگاه رقیب پرسپولیس دارد، اما از آنجایی که خود را همشهری گزینه مدیرعاملی میداند با این بازیکنان وارد رایزنی شده تا حمایت آنها را برای دوست مشترک شأن بگیرد. وی برای برخی اهداف اقتصادی هم شیطنتهایی را مرتکب شده است.
عمدهترین مشکلی که باشگاه پرسپولیس با آن دست به گریبان است، پروندههای سنگین مالی است که وعدههای سرپرست باشگاه برای تأمین مالی هم جواب نداده و همین امر گلایههای وزیر ورزش را به همراه داشته است. در این مورد گفته میشود یکی از مسئولان باشگاه برای تأمین منابع مالی پیشنهاد دریافت پول از یک مسئول سابق باشگاه را داشته و تاکید کرده که سود آن را هم پرداخت خواهند کرد، اما در این راه موفق نبوده اند.
بازیکنان پرسپولیس که منتظر دریافت مطالباتشان هستند به چند دسته تقسیم شده اند و این میتواند برای تیم صدرنشین لیگ برتر یک هشدار و خطر بزرگ باشد. چهار بازیکن که با یک پیشکسوت به سمت گزینه مدیرعاملی غش کرده اند و چند بازیکن هم از گزینه دیگر حمایت کرده اند و بازیکنان دیگر هم سرشان به کار خودشان است!
در این میان بین بازیکنان بزرگ پرسپولیس هم اختلاف نظرهایی وجود دارد و همه در یک راستا حرکت نمیکنند. گفته میشود یکی از بازیکنان ملی پوش این تیم به چهار بازیکن هم تیمی اش پیغام داده که رفتن به سمت گزینه مدیرعامل کار خوبی نبوده و باعث ایجاد تنش بین بازیکنان خواهد شد.
به نظر میرسد تنها راه حل خروج از وضعیتی که باشگاه پرسپولیس با آن دست به گریبان شده، تعیین دو عضو جدی هیأت مدیره از سوی وزارت ورزش است که یکی از بین آنها به عنوان مدیرعامل انتخاب شود و البته این توانایی را داشته باشد که بتواند منابع مالی را برای باشگاه تأمین کند تا مشکلات یکی پس از دیگری برطرف شود و بازیکنان هم از باندبازی و چند دسته شدن دست بردارند.
منبع: مهر
انتهای پیام/