شریفی‌مقدم گفت: بر اساس قانون اساسی سلامت و امنیت نباید به بخش خصوصی واگذار شود، زیرا  نظام سلامت در معرض خطر قرار می‌گیرد.

محمد شریفی مقدم  دبیر کل خانه پرستار  ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مطالبات پرستاران در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر پرستاران طرف مقابل با بیمه دانا در بیمارستان‌های سراسر کشور از افراد مبتلا به کرونا مراقبت می کنند و خودشان در خطر جدی ابتلا به این ویروس منحوس قرار دارند.

او ادامه داد: برخی از  پرستاران به صورت شرکتی با هدف رفع کمبود نیروی کادر درمان برای مقابله با  کرونا در سراسر کشور جذب می شوند که این کار باعث می شود تا  بسیاری از امکانات و خدمات به پرستاران شرکتی تعلق نگیرد. بهتر است برای ایجاد انگیزه‌های مالی و  تشویقی نوع جذب پرستاران تغییر کند.

دبیرکل خانه پرستار ایران بیان کرد: در سال ۹۲ براساس دستور وزارت بهداشت تمام پرستاران شرکتی و قراردادی به صورت  رسمی در آمدند و این کار خدمت بزرگی به پرستاران زحمت‌کش بوده است. به دلیل سیاست‌های وزارت بهداشت دانشکده‌های پرستاری و فارغ التحصیلان افزایش پیدا کرده است و امروزه خصوصی کردن آموزش خروجی عظیمی را در بردارد.  متاسفانه باید بگویم که شرکتی کردن پرستار یک کار خطرناک است.

شریفی مقدم با بیان اینکه بر اساس قانون اساسی سلامت و امنیت نباید به بخش خصوصی واگذار شود؛ زیرا  نظام سلامت در معرض خطر جدی قرار می گیرد، بیان کرد:  وقتی تعداد پرستاران در کشور افزایش پیدا کند مجبور هستند با حقوق حداقل  مشغول به کار شوند.

او افزود: در حال حاضر جذب پرستار با هدف رفع کمبود نیروی پرستاری در سطح کشور برای مقابله با کرونا انجام گرفته اما موضوع مهم این است که  قراردادهای آنان  ۸۹ روزه است.


بیشتر بخوانید: ۲.۵ میلیارد ارز دارو و تجهیزات پزشکی در سال


شریفی مقدم یاد آوری کرد: قرارداد‌های ۸۹ روزه  باعث شده که بیمه، سنوات و مرخصی به این افراد تعلق نگیرد.  حقوق پرستاران شرکتی تقریبا نصف پرستاران دولتی و استخدام رسمی است.

انتهای رپیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.