به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجتالله غلامی سخنگوی ستاد ملی مبارزه در استان اصفهان دیروز در نشست خبری ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا اظهار داشت: فعالیت مشاغل پرخطر همچنان تعطیل است و برنام ریزی برای آنها تابع ستاد ملی مبارزه با کرونا است، همچنین در خصوص آموزش و پروش و دانشگاه نیز دستور خاصی انجام نشده است و منتظر تصمیم ستاد ملی کروناست.
سخنگوی ستاد استانی مبارزه در استان اصفهان در رابطه با تصمیمسازی در رابطه با بازگشایی مساجد و نمازهای جمعه و جماعات ادامه داد: برگزاری نماز جمعه و جماعات با توجه به شرایط ویژهای که در آن قرار داریم طی یک پروتکل زیر نظر متخصصان بهداشتی تدوین برنامهای تدوین شده است و در این شرایط خاص با نظر آیتالله مظاهری این برنامه تدوین و قرار شد آییننامه با اصلاحات به ستاد ملی ارسال بشود تا در صورت تایید در استان به کار گرفته بشود.
او افزود: در ارتباط با مشاغل کمخطر با توجه به اشکالات سامانه سلامت و عدم توانایی ثبتنام، مقرر شده اصناف تا ۵ اردیبهشت فرصت داشته باشند در این سامانه ثبتنام کنند.
غلامی تصریح کرد: در خصوص نظارت و بازرسی مردم به یکسری از مشاغل معترض بودند که امروز سامانههای مختلفی در جلسه مطرح شد که ۱۹۰ و ۱۲۴ و ۱۳۷ و ۱۱۱ از جمله این سامانهها هستند که مردم میتوانند با آن در ارتباط باشند؛ همچنین کمیته نظارت به صورت مجموع در استان نیز تشکیل خواهد شد.
سخنگوی ستاد استانی مبارزه در استان اصفهان در رابطه با حمل و نقل نیز گفت: در بحث حمل و نقل عمومی شهرداریهای بزرگ استان با حجم قابل توجه اتوبوس وارد کار شدند و نظاممند کردن حمل و نقل با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار قرار دارد؛ وضعیت مسافربری اتوبوسرانی شهر اصفهان نیز به اینگونه است که ۷۲ هزار نفر روزانه در اصفهان با مترو جابجا میشوند و نیازی به بازشدن مترو نیست؛ هر زمان فاصلهگذاری جامعه دچار مشکل شد، مترو هم بازگشایی خواهد شد.
او در رابطه با کاشان و آران و بیدگل نیز خاطرنشان کرد: وضعیت کاشان و آران و بیدگل بسیار بهتر شده و وضعیت تختهای بستری مطلوب است و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند و این روند در استان نیز ادامه پیدا کند.
سخنگوی ستاد استانی مبارزه در استان اصفهان بیان داشت: اماکن ورزشی در میان مراکز پرخطر قرار دارند و این موضوع به همه دستگاههای ذیربط ابلاغ میشود و اگر تخلفی صورت گرفته مردم آن را اطلاع دهند.
غلامی خاطرنشان کرد: کار کارشناسی برای زوج و فرد انجام داده بودیم و استدلال ما هم این بود که کنترل تردد میتواند بسیار موثر باشد؛ اما متاسفانه نظر ستاد ملی کرونا لغو این طرح بود.
او ادامه داد: آرامستانها با سایر دستگاهها هماهنگیهای لازم را انجام دهند و یک سری ترددهای خاص و محدود را برقرار کنند تا مردم بتوانند در مواقع خاص تردد داشته باشند.
غلامی در پایان در رابطه با وضعیت غربالگری استان نیز گفت: در ابتدای کار وضعیت غربالگری خوب نبود و با هماهنگی میان دستگاههای اجرایی انجام شد و وضعیت ما اکنون در استان مطلوب است؛ به طوری که ۸۹ درصد مردم استان در سامانه غربالگری ثبتنام کردهاند و اگر فردی علائمی داشته باشد بهداشت و درمان با آنها تماس میگیرند و غربالگری خوبی در حال انجام است.
انتهای پیام/م