به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد قالبی یکی از انواع سالادهایی ست که میتوانید با هر موادی که در دسترس دارید آن را تهیه کنید و توسط قالب جلوه زیبایی به آن دهید. گاهی اوقات خوب است به جای سالادهای همیشگی و تزئینات ساده شکلی خاص و زیبا به آنها بدهیم و سفرههای خود را زیبا کنیم.
در تهیه این سالاد بیشتر از موادی استفاده میشود که قابلیت شکل دادن داشته باشند مثل کلم قرمز و کلم سفید که اگر فشرده هم شوند شکل و خاصیت خود را از دست نمیدهند و مانند کاهو پژمرده نمیشوند.
در سالادی که میخواهیم برایتان توضیح دهیم از کلم استفاده میشود. در اینجا به تعدادی از خواص کلم اشاره میکنیم. کلم انواع مختلفی دارد مانند گل کلم، کلم برگ، کلم بروکلی و کلم بروکسل. در اینجا میخواهیم راجع به کلم برگ صحبت کنیم که در دو رنگ سفید و قرمز موجود است.
معولا نوع سفید آن برای تهیه کلم پلو و یا دلمه کلم بیشتر کاربرد دارد و نوع قرمز آن برای تهیه سالاد استفاده میشود. کلم منبع غنی ویتامین ث، گلوتامین و اسیدهای آمینه است. تجمع پلاکهای چربی بر دیواره رگها به صورت یکنواخت انجام نمیشود و احتمال تجمع چربی در نواحی که رگها خم میشوند یا به چند شاخه تقسیم میشوند را کم میکند.
اگر میخواهید پوست باطراوت و سیستم ایمنی قوی داشته باشید که با انواع بیماریها مقابله کند، مصرف کلم برگ را فراموش نکنید. این گیاه سرشار از سولفور و ویتامین C است. افرادی که گیاهان چلیپایی مصرف مینمایند، احتمال ابتلاء به سرطان پروستات و سرطان ریه در آنها نسبت به افرادی که حتی از گیاهان دیگر استفاده مینمایند کاهش مییابد.
طبق تحقیقات زنانی که گیاهان خانواده براسیکا را به میزان زیاد مصرف مینمایند، احتمال ابتلاء به سرطان سینه در آنهاکاهش مییابد. ویتامین C و سولفور موجود در کلم سموم و اسید اوریک را که علت اصلی آرتریت، بیماری پوستی، روماتیسم و نقرس است، از بدن دفع میکند.
مواد لازم
کلم قرمز بسیار ریز خرد شده: ۲ لیوان
سیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده:۱ لیوان
خیار شور خرد شده نگینی:۱ لیوان
ذرت پخته شده:۱ لیوان
هویج رنده شده: نصف لیوان
شوید تازه و خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری
مواد سس:
سس خردل: ۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز:۱ لیوان
ماست چکیده سفت وشیرین:۱ لیوان
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا قالب را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم. باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند.
تمام مواد سس رادر یک ظرف گود ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
نمک وفلفل را به اندازه دلخواه اضافه کرده، خوب هم میزنیم و سس را کنار میگذاریم.
کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و ۱/۳ ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم.
سپس سیب زمینی و خیار شور را با مقداری از سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم.
سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم
در آخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم
در نهایت کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل دو ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی آن برمیداریم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/