به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کیوان کاشفی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: از همان روزهای ابتدایی امسال، بخش خصوصی در تکاپوی برنامهریزی برای تحقق بخشیدن واقعی به شعار جهش تولید در کشور بود و اتاق بازرگانی استان کرمانشاه نیز برنامهریزیهای را در این زمینه انجام داد.
او با بیان اینکه مجلس، دولت و قوه قضاییه نیز برای تحقق این شعار برنامهریزیهایی دارند، یادآور شد: مهمترین نکته که همه بخشها برای تحقق شعار جهش تولید باید به آن توجه کنند، شرایط اقتصادی ویژه ناشی از شیوع بیماری کرونا میباشد که اقتصاد دنیا و ایران را درگیر کرده است.
او با اشاره به اینکه هنوز تبعات دقیق بحران اقتصادی ناشی از کرونا برای کشور مشخص نیست، ادامه داد: در حالت خوشبینانه این بحران تا اواخر خرداد ماه با ما خواهد بود و حتی در این صورت نیز یک چهارم از فرصت سال ۱۳۹۹ را از دست دادهایم و باید در زمان باقی مانده سال صدمات و پیامدهای منفی این زمان از دست رفته را جبران کنیم.
کاشفی با بیان اینکه با توجه به همین موارد اتاق بازرگانی استان به دنبال ارائه پیشنهاداتی برای تحقق شعار جهش تولید به مسئولین بود، خاطرنشان کرد: تیم جامع و کاملی را برای ارائه این پیشنهادات با استفاده از ظرفیت کارشناسی بخشهای مختلف تعیین کردیم که بیش از سه هفته است روی این پیشنهادات کار میکنند.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد پیشنهادات بخش خصوصی استان برای تحقق شعار امسال، با عنوان "بسته اجرایی جهش تولید" ظرف یک هفته آینده جمعبندی و نهایی شود و بتوان آن را در اختیار مسئولین استان قرار داد.
کاشفی با اشاره به اینکه عمده نگرش و رویکرد این بسته اجرایی با محوریت استانی و منطقهای است، گفت: قطعا از پیشنهادات ملی که میتواند برای همه کشور مثمرثمر باشد نیز غافل نشده ایم.
او درباره مهمترین بخشهای این بسته اجرایی نیز اظهار کرد: در بخش اول تلاش کردیم به ادبیات مشترکی برای مفهوم شعار جهش تولید برسیم و بتوانیم همه را در این زمینه توجیه کنیم.
کاشفی معتقد است، آنچه که باعث شده در برخی سالها نتوانیم به تحقق جدی شعارها برسیم این است که تفسیرهای مختلف و حتی گاها متناقض از شعارهای هر سال از سوی برخی مسئولین و کارشناسان دیده میشود.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: در مرحله بعدی بر اساس آمارهای دقیق و کارشناسی میزان تولید بالقوه استان در حوزههای مختلف و سهم آنان از تولیدات کشور را به دست آوردیم.
به گفته کاشفی، در تهیه این آمارها صرفا به حوزه صنعت توجه نشده و سایر بخشها از جمله حوزه کشاورزی، خدمات و ... نیز مدنظر قرار گرفته است.
او با بیان اینکه همواره یک فاصله بین ظرفیت بالقوه و آنچه که در استان بالفعل شده وجود دارد، عنوان کرد: برای مثال اگر ظرفیت تولید در بخشهای مختلف در استان را ۱۰ در نظر بگیریم میزان تولیدی که در واقعیت بالفعل شده همیشه بین پنج و نیم تا شش است و اکنون باید تلاش کنیم این چهار واحد ظرفیت خالی را پر کنیم.
به گفته رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه، اگرچه باید به دنبال جذب سرمایهگذاریهای جدید هم باشیم، اما در سال جهش تولید باید اولویت اصلی را بر بالفعل کردن ظرفیتهای بالقوه استان قرار دهیم.
کاشفی تاکید کرد: حتی اگر بتوانیم این فاصله را به میزان دو واحد هم پر کنیم، جهش قابل توجهی در بخش تولید استان شاهد خواهیم بود.
او با بیان اینکه بسته اجرایی جهش تولید قطعا با سند رونق تولید که سال گذشته تدوین شد و مورد تایید و تصویب مسئولین ارشد استان قرار گرفت در پیوند است، یادآور شد: البته در تدوین بسته اجرایی جهش تولید به چالشهایی که در استان و کشور با آن مواجهیم توجه ویژه شده است.
کاشفی ابراز امیدواری کرد، با تدوین این بسته اجرایی و مشخص شدن سهم هر بخش از جمله دستگاهها و بخش خصوصی در آن، شاهد تزریق انرژی جدیدی به ظرفیتهای تولیدی استان کرمانشاه باشیم.
او معتقد است که این بسته اجرایی میتواند در صورت موفقیت، مانند سند رونق تولید استان کرمانشاه مورد توجه تمام کشور و استانهای دیگر نیز قرار گیرد.
انتهای پیام/ز