او با اشاره به اینکه تصمیم جدی برای انتقال یوزها به توران هفته دوم اسفندماه مشخص شد، گفت: شاکله اطلاع رسانی در سیستم، چارچوبهایی برای خودش دارد که باید رعایت شود.
مدیر کل دفتر حفاظت محیط زیست و حیات وحش بیان کرد: نزدیک به دوماه در تلاش برای انتخاب خودروی مناسبی برای انتقال باکسها بودیم.
او با اشاره به اینکه در انتقال یوزها تنها با بحث مشکل دارو مواجه بودیم، مطرح کرد: داروی خاصی که احتیاج داشتیم در کشور وجود داشت، اما توزیع نشده بود که با همکاری سازمان دامپزشکی این دارو تهیه شد.
منتظمی با اشاره به اینکه تکثیر کوشکی و دلبر اولویت دوم سازمان است، عنوان کرد: تلاش ما زادآوری طبیعی برای یوزهای ایرانی است، اما اگر در زیستگاه شرایط طوری فراهم شود که نتیجه بخش باشد قطعا برنامههایی برای زادآوری آنها خواهیم داشت.
او مطرح کرد: در این راستا برنامه جامعی برای پایش تمام زیستگاههای یوزپلنگ ایرانی داریم، چون این یک نیاز است و باید با تجهیز امکانات به روز در این زمینه پیشرفت کنیم، چون زیستگاه باید امن باشد تا حیوان در آرامش به سر ببرد.
منتظمی درباره سگهای بدون صاحب عنوان کرد: وجود سگهای بدون صاحب برای یوزها و تولههای آنها خطرناک است هر چند سازمان محیط زیست متولی این کار نیست و باید دست به دامان وزارت کشور شود، اما سعی میکنیم که برای مناطق حفاظت شده به ویژه زیستگاه یوزپلنگها برنامهای در این زمینه داشته باشیم.
انتهای پیام/