به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورشها غذایی خوش طعم هستند که از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار میباشند، دستور پخت خورش در هر منطقه دارای نکات و ظرایف مخصوص خودش است، خورش سلک در واقع خورش سنتی و بی نظیر گرگان میباشد که اهالی عزیز این منطقه در مراسم شادی و عروسی، همچنین در سوگواریها و محرم نیز طبخ مینمایند.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم – لپه ۲/۱ پیمانه – پیاز ۲ عدد – اسفناج خرد شده ۷۰۰ گرم – آب نارنج به میزان لازم – نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم – آب ۵/۲ پیمانه –
چگونگی تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل مخلوط کرده وآنرا ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند آنرا بصورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم ۰ پیاز دیکر را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم تا طلایی شود سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و لپه را نیز اضافه میکنیم ۰ دو پیمانه آب را اضافه کرده و حرارت را کمی تند میکنیم زمانیکه خورش جوش آمد گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و حرارت را ملایم میکنیم تا خورش پخته و جا بیفتد یک ربع آخر نارنج را اضافه مینمائیم و خورش را از روی حرارت برداشته و با پلو سرو میکنیم .
نکته: بهتر است لپه را از قبل خیس نموده و یا آنرا نیم پز نموده و درون غذا بریزیم .
منبع: محشر
انتهای پیام/