به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مجلس یازدهم نزدیک به چهل روز دیگر آغاز خواهد شد؛ مجلسی که حداقل به لحاظ ترکیب سیاسی تفاوت زیادی با مجلس دهم دارد و از آنجا که دیگر علی لاریجانی هم در آن حضور ندارد حرف و حدیث درباره اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد بود زیاد است. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که مجلس یازدهم در برهه بسیار حساسی کار خود را آغاز می کند و باید از آزمون و خطا در تعیین رویکرد عملیاتی؛ و نه صرفا شعاری آن پرهیز کرد.
مجلس شورای اسلامی از آغاز به کار خود در سال ۵۹ تاکنون که ده دوره آن را سپری کردیم، شش رئیس به خود دیده است. مرحوم آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» اولین رئیس مجلس شورای اسلامی در جمهوری اسلامی ایران است. دومین رئیس مجلس شورای اسلامی در جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام «مهدی کروبی» بود که بین ۲۵ مرداد ۱۳۶۸ تا ۶ خرداد ۱۳۷۱ عهده دار ریاست مجلس شد، هرچند او فقط در این مدت زمان سه ساله مسئولیت تصدی ریاست مجلس را بر عهده نداشت، بلکه در مجلس ششم و از ۲۲ خرداد ۱۳۷۹ تا ۶ خرداد ۱۳۸۳ که جمعا یک بازه ۷ ساله میشود، مسئولیت ریاست مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشت.
حجت الاسلام «علیاکبر ناطق نوری» فردی بود که به عنوان سومین رئیس مجلس شورای اسلامی عهده دار کرسی ریاست پارلمان شد. ناطق نوری از ۱۲ خرداد ۱۳۷۱ تا ۶ خرداد ۱۳۷۹ ریاست قوه مقننه را در یک بازه زمانی ۸ ساله بر عهده داشت. در مجلس هفتم «غلامعلی حداد عادل» این وظیفه را بر عهده داشت. او از ۱۷ خرداد ۱۳۸۳ تا ۶ خرداد ۱۳۸۷ عهده دار کرسی ریاست مجلس شورای اسلامی بود.
با آغاز مجلس هشتم «علی لاریجانی» که به دلیل عدم توانایی در همکاری با «محمود احمدی نژاد» ترجیح داده بود راه خود را از او جدا کند از دبیری شورای عالی امنیت ملی استعفاء کرده بود، به نمایندگی از مردم قم وارد مجلس شورای اسلامی شد تا در رقابت با «غلامعلی حداد عادل» برای تصدی کرسی ریاست پیروز شود و در نهایت برای سالهای متمادی این عنوان را در اختیار بگیرد. لاریجانی که یک چهره اصولگراست، با اینکه مورد تایید برخی اصولگرایان نظیر جبهه پایداری و برخی نواصولگرایان نیست، از ۱۲ خرداد ۱۳۸۷ در مجالس هشتم، نهم و دهم کرسی ریاست قوه مقننه را در اختیار گرفت تا با ۱۲ سال ریاست مجلس رکورددار این عرصه لقب بگیرد.
معمولا در مجالس مختلف افرادی عهده دار ریاست مجلس شده اند که سابقه زیادی در برهههای مختلف انقلاب داشته اند، پس در این دوره هم میتوان شانس بیشتری برای افرادی که چنین سوابقی دارند در نظر گرفت. محمد باقر قالیباف، مصطفی میرسلیم و مرتضی آقاتهرانی اسامی هستند که بیش از دیگران اسمشان برای کرسی ریاست مطرح میشود. جدالی که گاهی در فضای رسانهای آنقدر داغ میشود که منجر به صفآرایی حامیانشان در مقابل هم میشود و گاهی هم کنایهای در لفافه خطاب به یکدیگر مطرح میکنند.
امروز در فضای سیاسی و مجازی مطرحترین گزینه برای ریاست مجلس یازدهم، محمد باقر قالیباف است؛ هرچند به نظر میرسد در فضای مجلس پیش رو مخالفان جدی هم دارد؛ مخالفانی که بخشی از مخالفت آنها در جریان بستن لیست انتخاباتی اصولگرایان به وضوح به چشم آمد و در لحظه آخر تلاشهای بیرونی منجر به شکل گیری ائتلاف شد.
حضور ۱۲ ساله در شهرداری تهران و فرماندهی نیروی انتظامی مهم ترین جایگاه های حضور قالیباف در مدیریت کلان کشور است؛ سوابق اجرایی قالیباف کاملا برای مردم تهران شناخته شده و ملموس است. انتخاب او به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا بهترین شاهد بر این ادعاست. موافقان شهردار اسبق، محمدباقر قالیباف را چهره ای اجرایی که توانسته است در شهرداری تهران عملکرد خوبی داشته باشد می شناسند، که می تواند این تحرک را در مجلس هم پیاده کرده و آن را از بی عملی کنونی نجات دهد.
۱۶ سال است که مجلس رئیس روحانی نداشته است. اگر آقاتهرانی بتواند در رقابت با قالیباف و مصطفی میرسلیم و دیگر رقبای ریاست مجلس به پیروزی برسد، بعد از ۱۶ سال نخستین رئیس معمم مجلس میشود. احتمالا آقاتهرانی در تلاش برای رسیدن به ریاست مجلس است تا هم سنت رئیس معمم را به مجلس بازگرداند و هم جایگاه خود و جبهه پایداری را یک پله بالا بکشد و در ساختار سیاسی تثبیت کند.
در کارنامه وی، تأسیس و ریاست مؤسسه اسلامی نیویورک و امامت جمعه این شهر نیز درج شدهاست. وی با اخذ مدرک دکترای فلسفه عرفان، کار درسیاش را در نیویورک به اتمام رساند. وی همچنین از سوی چند مرکز علمی و دانشگاهی در آمریکا برای تدریس دعوت شد . به گفته خودش دعوت دانشگاهی همچون سونی بینگهمتون را با حقوق ماهانه ۱۱۰۰۰ دلار نپذیرفتهاست.
آقاتهرانی در انتخابات مجلس شرکت کرد و به نمایندگی تهران برگزیده شد. وی در دوره نهم مجلس، ریاست کمیسیون فرهنگی آن را عهدهدار بود.
میرسلیم از اعضای شاخص حزب موتلفه اسلامی است. وی با استعفای عسگراولادی از دبیرکلی، سمت ریاست شورای مرکزی این حزب را که تازه ایجاد شده بود عهدهدار شد و طبق اعلام روابط عمومی این حزب، در مجمع عمومی اردیبهشت ۱۳۸۸ برای مدت ۳ سال دیگر به عضویت شورای مرکزی آن انتخاب و سمت ریاست شورای مرکزی وی تمدید شد.
از دیگر سوابق او میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-عضو مؤسس گروه سیاسی موسوم به «پویای توحید» سال ۱۳۵۴
-جانباز انقلاب: مجروح در ۱۶ شهریور ۱۳۵۷
-مسئول تبلیغات حزب جمهوری اسلامی از ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۰
-عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی از اسفند ۱۳۵۷ تا۱۳۶۰
-عضو مؤسس و عضو هیئت دبیران جامعه اسلامی دانشگاهیان
-مسئول مرکز آمار و نظرسنجی حزب مؤتلفه اسلامی از ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹
مسعود پزشکیان که این روزها سومین دوره نمایندگی خود را از حوزه انتخابیه تبریز می گذراند، سابقه وزارت بهداشت دولت دوم اصلاحات و نایب رئیسی مجلس دهم را در کارنامه خود دارد. او فارغ التحصیل جراحی قلب از دانشگاه ایران و مسلط به زبانهای انگلیسی و عربی است که با گرایشات اصلاح طلبی پا به انتخابات مجلس گذاشته و عضو فراکسیون امید است.
او از مجلس دهم به بعد و با عهده دار شدن کرسی نایب رئیسی اول مجلس نقش پررنگ تری در خانه ملت ایفا کرد و اکنون هم یکی از کاندیداهای اصلاح طلب مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه تبریز است. با توجه به جایگاه پزشکیان در میان اصلاح طلبان و سابقه طولانی او در مجلس، می توان او را یکی از گزینه های ریاست مجلس در نظر گرفت.
حجتالاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری که هماکنون بعنوان نمایندهٔ قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در دوره دهم مجلس شورای اسلامی فعالیت میکند. وی در انتخابات مجلس دهم به همراه احمد امیرآبادی فراهانی و علی لاریجانی بعنوان نماینده سوم قم، به مجلس دهم راه یافت. او یکی از کرسیهای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی را در اختیار داشت و در انتخابات داخلی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ۲ تیر ماه ۱۳۹۸ و در سال پایانی مجلس دهم به ریاست این کمیسیون انتخاب شد.
ذوالنور پیش از این، سالها جانشین نمایندهٔ ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. گفتنی است ذالنور در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۱ با قرار گرفتن در جایگاه چهارم از راهیابی به مجلس بازمانده بود.
برخی شنیدهها نیز حاکی از آن است که برخی از چهره های نزدیک به محمود احمدینژاد، از مدتها پیش برای کسب ریاست مجلس مشغول رایزنی با سایر نمایندگان هستند. در این میان نام یک نفر بیشتر از بقیه شنیده میشود؛ علی نیکزاد. بنا به روایتها نیکزاد با انجام رایزنیهای پشت پرده، مشغول بالابردن شانس خود برای رقابت با گزینههایی مثل قالیباف، آقاتهرانی و میرسلیم بر سر ریاست مجلس است.
در این میان البته نمیتوان از تلاشهای حاجی بابایی نیز عبور کرد. او در همین مجلس فعلی که لیدری اصولگرایان را نیز برعهده داشت، برای تکیه بر کرسی ریاست دورخیز کرد، اما ناکام ماند و با چندین دوره سابقه پارلمانی شاید حتی خود را محقتر و مدعیتر از دیگر دولتمردان احمدی نژاد در مجلس بداند.
فریدون عباسی از ابتدای به ثمر نشستن انقلاب عضو نهاد ریاست جمهوری بود و در هشت سال دفاع مقدس هم در جبههها حضور داشته و پس از به پایان رسیدن جنگ دکترای فیزیک هستهای گرفتهاست. عباسی از متخصصان لیزری است که در طرح جداسازی و غنیسازی اورانیوم با لیزر نیز شرکت داشته است. وی ریاست گروه فیزیک در پژوهشکده شهید بهشتی سپاه پاسداران هم دارد. وی روز دهم اردیبهشت ۱۳۸۶ توسط محمود احمدینژاد، رئیسجمهور وقت کشورمان به علت خدمات علمی به کشور، به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب شد و ۲۷ مهر ۱۳۸۹ نیز در مراسمی در دانشگاه شهید بهشتی که با حضور پرویز داوودی و غلامعلی حدادعادل برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفت.
فریدون عباسی از سال ۱۳۷۲ عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه شده است و در ادامه به ریاست دانشکده فیزیک این دانشگاه رسید. عباسی عضو شورای مرکزی انجمن هستهای ایران نیز هست.
عباسی صبح روز ۸ آذر ۱۳۸۹ در یک سو قصد که از سوی عوامل موساد، در تهران مجروح شد و به بیمارستان انتقال پیدا کرد. وی در حالی که مشغول رانندگی بود متوجه نصب بمب توسط یک موتورسوار به در ماشین شد و در همین لحظه از خودرو بیرون پرید و از این ترور جان سالم به در برد. عباسی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان نیز بود.
در هر حال علی لاریجانی با سابقهترین رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ۱۲ سال تکیه بر این جایگاه در نهایت تصمیم گرفت، دیگر برای نمایندگی مجلس کاندیدا نشود و بر همین اساس عمر ریاست او در قوه مقننه یک ماه دیگر و با پایان کار مجلس دهم به پایان میرسد تا بعد از گذشت سه دوره، کت ریاست مجلس بر تن رئیس جدیدی بنشیند.
انتهای پیام/
سردار
خلبان
فرمانده
قالیباف، باید رئیس مجلس بشه
اصن خیلی پرستیژ داره
هم خودش هم عناوینش
سابقه ی اجراییشم ک دیگه واضحه ماشالله.
تا کور شود هرآنکه نتواند دییییییییید
به نظر بنده دکتر قالیباف بهترین گزینه است برای ریاست مجلس
دکتر قالیباف چه زمان نیروی انتظامی که پلیس+۱۰اجرا کرد
وچه زمان شهرداری تهران گلستان پارکها وپل ها
پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان مقدس و کریم را بر تمامی مسلمین امت واحده رسول الله ص امت حزب الله سر تا سر جهان اسلام ناب محمدی ص تبریک و تهنیت عرض می کنیم انشاءالله در این ماه پر از خیر و برکات الهی بیش از پیش بتوانیم از گنجینه عظیم و بی انتها و عمیق کتاب آسمانی مقدس قرآن کریم بهره مند شویم با خواندن کلام زیبای عربی و معانی و فهم صحیح از قرآن کریم و بکار گیری آن در تمامی امورات و قوانین و مقررات و دستورالعمالهای حق و حقوق بشری و تمامی امورات زندگی های فردی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و ورزشی و بهداشتی و سلامت و ایمنی و دفاعی و غیره ... و باشد که در آخر این ماه مقدس خداوند جل جلاله عیدیمان را ظهور و خروج از غیبت آن حضرت امام معصوم خلیفه الله الاعظم عج حضرت بقیه الاعظم عج حجت بن الحسن العسکری عج و دیدار زیارت ایشان و استقرار و استمرار و اتحاد اسلام ناب محمدی ص و عدل و عدالت بشری و پیروزیهای پی در پی حق علیه باطل و سلامتی و امنیت و وسعت رزق و روزی حلال در سر تا سر جهان قرار دهد و برای ظهور و تعجیل در فرج ایشان در سحرهای این ماه مبارک رمضان مقدس و کریم و بعد از هر نمازهای پنجگانه در پنج وقت شرعی بخوانیم دعای فرج و سلامتی ایشان را .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
۱۶ سال نمایندگی با خدمت صادقانه
ما دنبال کسی هستیم که مرد عمل باشدو صادق ودرستکار باشد
فقط و فقط ذوالنور
شیرن کازرون
مگر این که از دایره خواص خارج شوند
اگر نه وصع اقتصاد و اختلاس .احتکار .دزدی .سواستفاده از اطلاعات محرمانه بنفع خود و خانواده اینجور نبود
باید قشر جوان و تحیصلکرده داخلی بدون اقامت و پاسپورت خارجی به این سمت برسد و بس
قیافه تکراری به هیچ وجه
آقای سردار شهردار خلبان دکتر قالیباف.
فقط جوان تحیصلکرده داخلی .صنعت شریف
بدون اقامت در خارج وطن
بدون پاسپورت خارجی
تحقیق در موردش از بچگی تا بحال
حامی مستضعف ،مردی بزرگ و بی ریا
منتخب بر حق مردم
رئیس جمهور همیشه محبوب ملت ایران
مرد ساده زیستن، ،رجایی دوم کشور
فقط و فقط وفقط احمدی نژاد عزیز و دوست داشتنی
ضمن اینکه هر کسی رییس مجلس بشود نباید و نمی تواند نظر خود را بر دیگر نمایندگان دیکته کند.
ولی در نهایت گزینه های اصول گرا بیشتر به فکر ملت و حفظ آثار انقلاب اسلامی هستند.
مشغول جهاد کرونایی در مناطق محرومه
زنده باد مرد خدمت زنده باد مرد جهاد
تو این مملکت فقط قالیباف کار میکنه
فقط شفافیت رو تصویب کنن
ولی قالیباف توی بخش حمل و نقل تهران خوب عمل کرد !
مجلس باید برای رضای خدا کار کنه تا بتونه رضایت مردم رو جلب کنه.
اولین حرکت مجلس باید شفاف سازی باشه.
مردم باید از عملکرد و اقدامات و حتی حضور و غیاب نماینده شون مطلع باشند،تا بتونن بر کار نماینده شون نظارت کنند.
باید کسی باشه که حقیقتا مدیر باشه
باید کسی باشه نماینده ها حرف شنوی ازش داشته باشن
باید کسی باشه که سرد و گرم روزگار چشیده باشه
باید کسی باشه که نترس باشه
باید کسی باشه که حداقل تو این چند ماه پایانی کار دولت از انها نترسه
باید کلاس مدیریت را هم داشته باشه چون کلاس ایران را باید در مجامع بین المللی حفظ کنه
در نتیجه نظر من فقط و فقط فرمانده ، خلبان، دکتر محمد باقر قالیباف هست وسلام
اگر دوست داشتید نظر من را روی سایت بگذارید .
باید کسی باشه که حقیقتا مدیر باشه
باید کسی باشه نماینده ها حرف شنوی ازش داشته باشن
باید کسی باشه که سرد و گرم روزگار چشیده باشه
باید کسی باشه که نترس باشه
باید کسی باشه که حداقل تو این چند ماه پایانی کار دولت از انها نترسه
باید کلاس مدیریت را هم داشته باشه چون کلاس ایران را باید در مجامع بین المللی حفظ کنه
در نتیجه نظر من فقط و فقط فرمانده ، خلبان، دکتر محمد باقر قالیباف هست وسلام
اگر دوست داشتید نظر من را روی سایت بگذارید .
ان شاءاله
ان شاءاله
انشاالله احمدی نژاده
/
امیدوارم قالیباف رییس مجلس بشه چون لیاقت داره
+
_مه لیقا خانیم
من که بخاطر دکتر قالیباف به این لیست رای دادم و امیدوارم که خودش رئیس بشه
آقای لاریجانی در 12 سال ریاستش چه عملکردی داشته است.
یکی قالیباف اون یکی هم فریدون عباسی
البته فقط تو اينا
سردار پشت میز نشین کجا و مجاهد میدان نبرد کجا؟
زنده باد سردار قالیباف