دکتربصیری، رئیس دامپزشکی شهرستان اسدآباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: اجرای طرح کمکهای مومنانه وکشتار دامهای قربانی و نذورات در روستاهای شهرستان در حال اجراست.
او افزود: دهیاران با اداره دامپزشکی قبل از قربانی کردن دام ها هماهنگ کنند تا دام ها قبل از کشتارمعاینه شوند و نظارت بهداشتی در حین و بعداز کشتار،را کارشناسان داشته باشند.
رئیس دامپزشکی شهرستان اسدآباد با تاکید بر اینکه مردم از بردن دام و ذبح آن در منازل اجتناب کنند افزود: ممکن است دام در بدن خود کنه داشته باشد و با ورود این کنهها به منازل و یا گزش افراد و هنگام ذبح ، منجر به انتقال تب کریمه کنگو شوند.
دکتربصیری ادامه داد: باتوجه به خطر بیماری تب کریمه کنگو پس ذبح، لاشه ی دام باید به مدت ۲۴ ساعت و احشام آن بمدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری وبعد مصرف شوند.
او ادامه داد: مردم از کشتار دام مبتلا به بیماری یا تحت درمان انگلی یا باکتریایی خودداری کنند.
رئیس دامپزشکی شهرستان اسدآباد بیان کرد: مردم از خرید دگوسفندانی با نشانه ظاهری لاغری، پشم بلند و ژولیده، مخاط زرد، کچلی و حالت اسهال دارد خودداری کنند.د
بصیری ادامه داد: قصابان و سلاخان باید در هنگام ذبح دام از وسایل ایمنی مانند دستکش، عینک چکمه و روپوش ستفاده کنند.
او گفت: کارشناسان اداره دامپزشکی اسدآباد در صورت داشتن قربانی در روستاهای بخش مرکزی و پیرسلمان آماده خدمات رسانی رایگان به مردم هستند.
شماره تماس ۳۳۱۴۸۰۲۰ آماده ی پاسخگویی به مردم در خصوص ذبح قربانی ها در شهرستان اسدآباد است.
انتهای پیام/ا