کپه یک غذای عربی است وبسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد با وجود اینکه جز غذا‌های سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،کپه یک غذای عربی است وبسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد با وجود اینکه جز غذا‌های سرخ کردنی محسوب میشود، ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند.

خمیری که در این غذا از برنج پخته آماده می‌شود، آن را بسیار متفاوت از غذا‌های روزمره می‌کند و انسجام این غذا به شکلی است که انگار غذا به همراه پنیر پیتزا آماده شده و به همان لذیذی است.

کپه غذای عربی با ظاهری زیبا و جالب

در حال حاضر این غذا در خطه جنوب کشور و توسط هموطنان خوزستانی نیز تهیه می‌شود و به دلیل نزدیکی به کشور‌های عربی جزء غذا‌های محلی این منطقه نیز شده است.

کپه غذای عربی با ظاهری زیبا و جالب

مواد لازم:

پیاز متوسط: یک عدد

برنج و بلغور گندم: دو و نیم پیمانه

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده: ۱۲۰ گرم

جعفری و کشمش: هر کدام نصف پیمانه

خواص

این غذا دارای کالری بالایی است و برای افرادی که دچار اضافه وزن هستند مناسب نبوده و بهتر است از روغن کمی در طبخ استفاده شود.

دستور پخت:

برنج یا بلغور را به صورت شفته بپزید، در ظرف دیگر پیاز را خرد و با روغن تفت دهید.

گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.

جعفری خرد شده و کشمش و نمک وادویه را افزوده واجازه میدهیم خوب بپزد.

خمیری که از برنج یا بلغور درست شده راکه سرد کرده به شکل کتلت در آورده و وسط آن را گود کرده و یک قاشق از مواد گوشتی را درون گلوله‌های برنج یا بلغور گذاشته و سرخ کنید.

برای این‌که روغن اضافی کپه‌ها گرفته شود بعد از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای تمیز بگذارید.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.