هنگامه مهدوی نیا، کارشناس تغذیه بیمارستان شفا در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، با بیان اینکه نقاهت، بازیابی تدریجی سلامت و نیروی شخص پس از بیماری است، گفت: تغذیه و رعایت برنامه غذایی مناسب، عامل موثری برای کوتاه کردن زمان بازگشت بیماران کرونایی به وضع عادی است.
او با بیان اینکه برنامه غذایی در دوران نقاهت باید به گونهای باشد که هم از ضعف بدنی بیماران جلوگیری کند و هم سهل الهضم باشد، افزود: بیماران بهبود یافته از کرونا، باید سه وعده غذایی اصلی و حداقل دو بین وعده داشته باشند.
مهدوی نیا با بیان اینکه برای بیماران بهبودیافته در وعده صبحانه استفاده از تخم مرغ، شیر، پنیر کم چرب، نان سبوسدار و سبزی توصیه میشود، بیان کرد: مصرف حلیم، شیربرنج، عدسی و عسل نیز در تغذیه بهبودیافتگان از کرونا مفید است.
او با بیان اینکه مصرف سبزیجاتی، همچون جعفری، گشنیز، تره، اسفناج، کدو حلوایی و جوانهها، مانند: جوانه گندم برای بهبودیافتگان از این بیماری مفید است، تصریح کرد: کلیه غذاها باید کاملا پخته باشند و از مصرف غذاهای نیم پز خودداری شود.
کارشناس تغذیه بیمارستان شفا کرمان با بیان اینکه این افراد حداقل یک بار در روز از یک نوع سوپ یا آش در وعده اصلی یا بین وعده استفاده کنند، بیان کرد: مصرف روزانه دو مرتبه از میوههایی، مانند: مرکبات یا سیب، به صورت تازه یا به صورت کمپوت، مانند: کمپوت سیب خانگی برای این افراد توصیه می شود.
او افزود: برای بهبود سیستم ایمنی بدن، مصرف منابع غذایی زیر توصیه می شود:
منابع ویتامین A مانند: گوشت بوقلمون، ماهی، میوه و سبزیجات نارنجی، مانند :هویج، کدو حلوایی و فلفل دلمه نارنجی و زرد.
منابع ویتامین C، مانند: مرکبات، فلفل دلمه سبز و سبزیجات برگ سبز.
مصرف اسید فولیک، هچون: سبزیجات برگ سبز و کلم بروکلی.
سلنیم، مانند: مغزها و دانهها و ماهی و میگو.
آهن، مانند: انواع گوشتها و حبوبات مانند: عدس و لوبیا.
مهدوی نیا بیان داشت: استفاده حداقل یک بار در روز از لیمو ترش یا نارنج، روغن زیتون و کانولا و زرد چوبه در غذا به دلیل خاصیت ضد التهابی و همچنین استفاده از مایعات به میزان کافی در بهبود سیستم ایمنی بدن موثر است.
انتهای پیام/ م