محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار ایران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مشکلات پرستاران در کشور، اظهار کرد: پرستاران در صف اول مبارزه با بیماری کرونا و مراقبت از بیماران در تمام بیمارستانها و مراکز درمانی قرار دارند، اما متاسفانه همیشه با برخی کم لطفیها از نظر امکانات و حقوق دریافتی مواجه میشوند.
اوادامه داد: متاسفانه اقدامات انگیزشی جهت تشویق پرستاران به خوبی در نظام سلامت انجام نشده است و آنها به دلیل دریافت حقوق پایین و مشکلات مالی مجبور هستند در طول روز در دو شیفت فعالیت کنند. این دغدغهها در پرستاران میتواند باعث آسیب جدی به آنها شده و کیفیت خدمات مراقبتی از بیماران توسط پرستاران تحت تاثیر این گونه مسائل قرار گیرد.
دبیرکل خانه پرستار ایران تاکید کرد: پرستاران جوان که به صورت شرکتی استخدام میشوند حقوق و مزایای کمتری نسبت همکاران رسمی دارند و این موضوع سبب شده تا انگیزههای لازم پرستاران جوانی که در مراکز درمانی مشغول به فعالیت هستند از بین برود.
دبیر کل خانه پرستار ایران گفت: سازمان جهانی بهداشت امسال را به نام پرستار و ماما نامگذاری کرده و به تمام کشورها این موضوع را بلاغ کرده است؛ زیرا آنها اهمیت کار پرستاری و نقش پررنگ همکارانم را به خوبی میدانند.
بیشتر بخوانید: سلامت و امنیت نباید به بخش خصوصی واگذار شود
شریفی مقدم بیان کرد: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در سال ۸۶ در مجلس به تصویب رسیده است. این قانون باعث کاهش هزینهها در نظام سلامت میشود به طوری که کل بودجه این کار مبلغی حدود دو هزار میلیارد تومان است و معتقدم که یکی از وظایف سازمان نظام پرستاری پیگیری چنین اموری در کشور است.
او گفت: در حال حاضر بسیاری از خدمات مانند: اکو، آندوسکوپی و حتی سونوگرافی توسط پرستاران انجام میشود؛ و سازمان جهانی بهداشت با انجام اینگونه اقدامات توسط پرستاران موافق است.
انتهای پیام/