به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخش آشپزی امروز طرز تهیه گالانین را آموزش میدهیم.
مواد لازم
– مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم
– پیاز متوسط ۱ عدد
– فلفل قرمز و سبز از هر کدام ۱ عدد
– خلال پسته و خلال بادام از هر کدام ۵۰ گرم
– روغن مایع ۳/۱ استکان
– کاغذ سربی ۲ متر
– نمک، فلفل، ادویه به مقدار لازم
– تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه
گوشت مرغ بدون پوست را باید قبلا چرخ کنید و بگذارید در جا یخی خوب سفت شود، اما یخ نزند بعدا از یخچال خارج کرده پیاز و فلفل قرمز و سبز را با خلال پسته و بادام با زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم تا خوب چسب پیدا کند بعد کاغذ آلمینیوم را باز کرده و در دو ورق کمی روغن آغشته کرده و گوشت را در وسط آن قرار میدهیم و رول درست میکنیم مثل کالباس سفت شود و آب را در ظرفی میریزیم تا بجوشد و میتوانید کمی هویج و جعفری و لیمو ترش و نمک و فلفل سبز به آب اضافه کنید تا بجوشد و رول مرغ را در داخل آبجوش گذاشته تا به اندازه ۴۵ دقیقه بجوشد و بعد از پختن در آب باید بگذارید خوب سرد شود تا بتوانید ببرید.
منبع: تالاب
انتهای پیام/