به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،دکتر نعمتی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: این آزمایشگاه نقش مهمی در کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان دارد.
او افزود: روزانه بیش از ۲۰۰ آزمایش انواع مواد غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی فرآورده های واحدهای تولیدی، محصولات در سطح عرضه و نمونه های ارسالی از مراکز قضائی دراین آزمایشگاه انجام میشود.
او گفت: این فعالیت ها به طریقی انجام می شود که الزامات سازمان غذا و دارو، استاندارد و نیاز مشتریان، مراجع قانونی یا سازمانهایی که به آزمایشگاه رسمیت می بخشند، برآورده گردد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه این آزمایشگاه به منظور انجام آزمونهای تعریف شده فعالیت دارد افزود: معاونت غذا و داروی دانشگاه تلاش میکند در مسیر ارتقاء کیفیت و بهبود خدمات آزمایشگاهی نسبت به تأمین نیازهای کارکنان، دستگاهها، مواد، ابزار و فضای مورد نیاز در چارچوب قوانین و مقررات مرتبط، اقدام نماید.
انتهای پیام/