معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری ۴ هزار خدمت توانمندسازی صادراتی به شرکت‌های دانش‌بنیان‌ ارائه کرده است.

به گزارش  حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پس از تزریق اعتماد داخلی به محصولات ایران ساخت، در گام بعدی به سمت ایجاد بازار جهانی برای دانش‌بنیان‌های توانمند صادراتی حرکت کرد. در همین راستا هم با ارائه خدمات مختلف در تلاش بود تا توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صادراتی شرکت‌ها را بیشتر کند.

یکی از این تلاش‌ها ارائه ۴ هزار خدمت توانمندسازی صادراتی به دانش‌بنیان‌ها بود که در این طرح، ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت توانستند از این خدمات بهره ببرند و به بازار‌های جهانی راه یابند. هدفی که برای همه بنگاه‌های اقتصادی یک آرزوی بزرگ و کلان است.

روح‌الله استیری مدیر دفتر کسب‌وکار بین‌المللی مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری درباره ارائه این خدمت به متقاضیان، گفت: خدمات توانمندسازی صادرات عمدتا به شرکت‌هایی ارائه می‌شود که ظرفیت صادراتی مطلوبی دارند و محصولات تولیدی آن‌ها از نظر کیفیت و کمیت در سطح استاندارد‌های جهانی تولید می‌شوند.

استیری افزود: معاونت علمی و فناوری برای حمایت از شرکت‌های دانش‏‌بنیان اقدام به بررسی مشکلات و ضعف‌‏های موجود بر سر راه کسب و کار بین‏‌الملل این شرکت‌ها کرده و برای حمایت از آن‌ها برای ورود به بازار‌های بین‏‌المللی اقداماتی انجام داده است.

استیری تاکید کرد: تلاش کرده‌ایم این کار با مشارکت بخش دولتی و خصوصی، حمایت‌های مشروط، زمان‌دار و هدفمند برای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تسهیل فرآیند صادرات و کسب و کار بین‌المللی شرکت‌های دانش‌بنیان صورت گیرد.

به گفته مدیر دفتر کسب‌وکار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری، در این مسیر هم تاکنون توانسته‌ایم به ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت خدمات ارائه و آن‌ها را برای ورود به بازار‌های جهانی آماده کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار